Slimme Klanten

 

Slimme samenwerking, 1+1=3

slimme samenwerking

Slimme samenwerking met en tussen onze klanten geeft enorm veel inspiratie.
Het voordeel van slimme samenwerking met andere organisaties is dat je kennis kunt delen en vaak een oplossing ziet voor kostbare en hardnekkige probleem in jouw organisatie.
Delen is vermenigvuldigen dus.
Regelmatig organiseren wij relatiemiddagen om deze uitwisseling van kennis te stimuleren.

Onze klanten bevinden zich in vrijwel alle sectoren, van kleine MKB-bedrijven tot multinationals.

En gebruiken LeanForms binnen het kwaliteitsmanagementsysteem

Hieronder een aantal klanten die hun ervaringen en voorbeelden graag met u delen.

 

Dia1

 

 

Polytec (voorheen Voestalpine)  – Roosendaal

Polytec ontwikkelt en produceert kunststoffen onderdelen voor de automotive industrie. Vanwege gewichtsbesparing en de grote vormvrijheid is het toepassen van kunststoffen onderdelen de laatste jaren erg populair binnen de automotive industrie. Marrit vertelt hoe ze de slimme samenwerking tussen afdelingen en collega’s ondersteunt met LeanForms.  Klantenklachten, veiligheidsmeldingen en nog veel meer formulieren zijn momenteel in gebruik. Luister zelf maar.

 Dia4

St.Elisabeth Ziekenhuis – Tilburg

Het St. Elisabeth wil het liefste ziekenhuis van Nederland worden. Lief zijn voor patiënten wordt in de praktijk gebracht door bv. de zorg goed te organiseren. Dit doen ze door voortdurend werkwijzen, processen en procedures te verbeteren volgens de LEAN methode. Hierdoor zijn ze efficiënt en kunnen ze snel inspelen op situaties. Het St. Elisabeth is toonaangevend in het toepassen van LEAN in de zorg. Kijk voor meer info op elisabeth.nl. 

 Dia2

Jan Snel – Nederland

Jan Snel is met meer dan 50 jaar ervaring toonaangevend in flexibel bouwen en gespecialiseerd transport. Jan Snel zet LeanForms sofware in voor diverse bedrijfsprocessen. Een slimme oplossing is het serviceformulier dat beschikbaar is voor klanten via de website en waarbij de afhandeling en opvolging geheel binnen LeanForms wordt geregeld. Het formulier komt automatisch bij de juiste afdeling voor opvolging. Kijk voor meer info op jansnel.com. 

 Dia3

Rescue 3 Benelux – Oosterhout

Rescue 3 Benelux is een specialistisch bedrijf dat een compleet pakket aan oplossingen kan bieden op het gebied van veiligheid, hulpverlening en redding. LeanForms software wordt toegepast voor registraties diverse interne processen zoals audits, offerte aanvragen en inspecties. Lees in ons blog de reactie van Rescue 3 Benelux over de samenwerking met LeanForms.

VacuMetal B.V. – Oosterhout

VacuMetal is een goed uitgerust oppervlaktebehandelingsbedrijf dat hoofdzakelijk voor de cosmetische verpakkingsindustrie produceert.Alle registraties van het kwaliteitsmanagementsysteem en in de productieomgeving zijn ondergebracht in LeanForms webformulieren. Bovendien wordt de data uitgewisseld met het ERP systeem Navision. Kijk voor meer info op vacumetal.com.

 

 

Gyvlon – Geertruidenberg

Gyvlon is marktleider in het produceren van anhydriet bindmiddel voor gietvloeren. Gyvlon zet LeanForms webformulieren o.a. in voor veiligheidsformulieren (LOTO, werkvergunningen) labanalyses,

 

 

Software kwaliteitsmanagement en risicobeheersing

De LeanForms software voor kwaliteitsmanagement en risicobeheersing is altijd op maat gemaakt. Wilt u weten wat LeanForms voor uw organisatie kan betekenen? Bel dan naar 0161 – 778442 of stuur een email naar info@leanforms.com. Wij staan u graag te woord!