Relatiedag 2017, Quality is Magic

Netwerk kwaliteitsmanagement, samen verbeteren

 

Op donderdag 12 oktober organiseren wij onze jaarlijkse relatie dag voor Quality professionals.netwerk kwaliteitsmanagement powered by LeanForms

Het thema dit jaar is “Quality is Magic !” en dit evenement is gratis toegankelijk voor relaties, prospects en vakmensen die kwaliteit op een praktische en slimme manier in de organisatie weg willen zetten.

Ben je op zoek naar een leuk netwerk kwaliteitsmanagement, be our guest !

 

Netwerk kwaliteitsmanagement is kennis delen

Naast het laatste nieuws rondom LeanForms gaan we vooral netwerken en kennisdelen.

Maar we vergeten natuurlijk ook niet de interne mens.

In de workshop carrousels nemen wordt er gewerkt aan AI audits en het Persoonlijk management systeem.

Onderwerpen die je ongetwijfeld in je professioneel werkkring kunt gebruiken.

We eindigen met een gezellige netwerk BBQ, maar met de nodige humor en verrassingen, zodat we achter de file aan naar huis kunnen keren.

We zijn vanaf 13:00 uur te gast bij Partycentrum de Schimmel in Woudenberg (nabij Utrecht)

 

Deelname is gratis

Wil jij verzekerd zijn van eenNetwerk kwaliteitsmanagement, delen is verbinden. LeanForms plaats schrijf je dan snel in (max 2 personen per organisatie en geen adviesbureaus).

Inschrijven doe je hier

Voor een impressie van de bijeenkomst in 2016 klik je hier.

De bijeenkomst van 2015 is op video vastgelegd.

 

 

 

 

Netwerk kwaliteitsmanagement workshops

AI Audits

U wordt door Els de bakker en Wim van Veen  meegenomen in de magische wereld van Appreciative Inquiry. Deze filosofie en methodiek die werkt vanuit wat goed gaat, wat energie geeft en wat waardevol is, wordt succesvol toepast in de wereld van kwaliteit en procesmanagement. Maak kennis en zie wat deze andere, meer waarderende manier van kijken naar problemen en oplossingen kan betekenen  voor dit vakgebied en in het bijzonder voor auditen. Els en Wim werken samen bij AI Collectief Zuid, zijn beide opgeleid als  gecertificeerd AI practitioner Tot hun klantenkringen behoren o.a. Philips, Gemeente Arnhem, Lumens, en Senzer.

Persoonlijk management

Tijd toveren kunnen we niet leren. Wel blijkt dat we persoonlijk veel effectiever met onze tijd om kunnen gaan. En dus meer zaken gedaan kunnen krijgen. Hoe doe je dat en vooral hoe borg je dat (over PDCA gesproken) zodat het niet een korte bevlieging is.Ad van der Hulst- bekend van Management Corvee– gaat jullie inspireren, uittesten en confronteren met je persoonlijke management systeem.