Partners

LeanForms is gespecialiseerd in het maken en implementeren van digitale formulieren en software, waardoor organisaties en afdelingen ‘Lean’ kunnen samenwerken.

Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en kennis op het gebied van procesmanagement en automatisering. Samen werken we aan oplossingen die organisaties en afdelingen helpen om efficiënter en effectiever te werken, zodat zij meer tijd en ruimte hebben om zich te focussen op hun kerntaken.

LEANBMS

LeanBMS, de totaalleverancier van een simpel digitaal kwaliteitssysteem. In dit pakket zijn de softwarepakketten van LeanForms & Comm’ant volledig geïntegreerd in één pakket. Dit pakket bevat onder andere: procesbeschrijvingen maken, digitale formulieren, documentenbeheer en nog veel meer!

COMM’ANT

Onze partner Comm’ant, gevestigd in Amsterdam, biedt webbased software voor kwaliteitsmanagement en procesmanagement. Sinds 2011 werken we met veel plezier samen aan slimme oplossingen voor onze klanten.

LEAN QUALITY

Lean Quality is hét praktijkgerichte adviesbureau van Breda en omstreken. Organisaties die vakkundige ondersteuning willen bij kwaliteitsmanagement, lean werken en/of andere organisatievraagstukken, kunnen terecht bij Lean Quality.

QLB CONSULTANCY

QLB consultancy is de quality expert in de industrie, Hightech, Automotive en Aerospace. Zij helpen bedrijven te voldoen aan de standaarden in hun branche. Maar ook met het opzetten van een praktisch werkend bedrijfsmanagementsysteem in deze complexe industrieën.

Bekijk hier de video waarom QLB Consultancy voor LeanForms heeft gekozen!

SYMBOL

Symbol realiseert blijvende impact door het verbeteren van processen en ontwikkelen van de organisatie. Ze levert maatwerk via de drie aspecten: strategiebepaling, competentie-ontwikkeling en realisatie en vanuit haar kernwaarden Energiek, Leidend en Samen. Ieder verbetertraject begint met het uitvoeren van een CIMM-assessment, om te bepalen op welk niveau de organisatie momenteel acteert. Lean en Six Sigma methodieken spelen een belangrijke rol bij de aanpak en doorvoeren van verbeteringen.

Daarnaast is LeanForms te vinden in het Smart Experience Center van Symbol!

SENSUS PROCESS MANAGEMENT

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren, verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze online applicatie voor procesmanagement kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

PLANGARANT

LeanForms werkt samen met kwaliteitsborger PlanGarant om inspectielijsten voor de Wkb in een handige bibliotheek beschikbaar te stellen voor onze gezamenlijke klanten. Hierdoor worden mogelijkheden geopend om naast de digitale Wkb inspectielijsten ook onze andere digitale formulieren zoals werkplekinspecties, werkvergunningen en bouwverslagen in 1 portal te beheren.

LEAN PORTAL

Het geavanceerde en onafhankelijke online platform Lean Portal geeft praktijkexperts en netwerkpartners in de wereld van ‘lean en continu verbeteren’ ruimte om elkaar te vinden, te inspireren en te verrijken. Netwerkpartners en praktijkexperts delen vak gerelateerde kennis, relevante informatie, best practices, reviews, blogs en vacatures met elkaar. Leren en netwerken worden zo aan elkaar verbonden.

 

PRODULOG

Produlog ondersteunt op zeer pragmatische wijze organisaties bij het verbeteren van processen. Hierbij wordt onder anderen gebruik gemaakt van technieken uit Lean en de Theory of Constraints. Middels een zeer effectief gebleken combinatie van training/coaching en advies/begeleiding wordt resultaatgericht gewerkt aan het verhogen van de productiviteit, verkorten van doorlooptijden en het verhogen van de leverbetrouwbaarheid.

Produlog

2Foqus

2Foqus is expert op gebied van data-analyse. Door data met behulp van Power BI uit verschillende bronnen te combineren en te presenteren in overzichtelijke dashboards kunnen nieuwe inzichten worden verkregen. Daarnaast kan Power BI worden geïntegreerd met de data die LeanForms live ophaalt uit diverse processen, waardoor we nog meer waarde kunnen halen uit operationele gegevens.

2Foqus

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.