DECLARATIES

Met dit slimme formulier digitaliseer je de declaraties en voeg je een workflow toe.

Declaraties

In onze digitale formulieren bibliotheek is een standaard template aanwezig voor declaraties. Kenmerken van het formulier:

  • Inhoudelijk voorbereid, inclusief workflow, goedkeuring en verwerking administratie.
  • Ook mogelijk om deze automatisch te plannen.
  • Altijd volledig en actueel overzicht.

Het formulier en de rapportages zijn volledig naar wens aan te passen of uit te breiden.

Declaratie, laagdrempelige service voor de werknemers

Eén van onze klanten vertelt: Vroeger maakten we onze declaratieformulieren in Excel. Hier konden medewerkers hun parkeerbonnen, kilometers, overnachtingen etc. noteren. Het formulier werd als bijlage gemaild naar hun leidinggevende. Met de groei van onze organisatie werd dit steeds tijdrovender. Soms was niet alles duidelijk ingevuld. En dus moesten we regelmatig bellen of mailen voor aanvullende informatie. Dus we zijn op zoek gegaan naar alternatieven. Iedere medewerker toegang geven tot ons ERP-systeem voor alleen een declaratieformulier was erg kostbaar. Bovendien zijn de meeste ERP-applicaties uitgebreid en daarom niet echt gebruikersvriendelijk als je deze maar 1 keer per maand gebruikt. Een aparte app voor declaratie zou een betere optie zijn.’

En deze hadden we al in huis!

De service- en kwaliteitsafdeling gebruikten al LeanForms voor hun meldingen en registraties. En een declaratieformulier aanmaken was binnen no time gebeurt. Inclusief real time overzichtsrapporten en workflow richting onze administratie.

Waarom LeanForms

Al klant?

Je kunt dit formuliertype importeren naar je eigen LeanForms omgeving.