Lean Office, het geheim van eenvoud

Lean Office

Lean Office gaat niet over het opruimen van je bureau. Het gaat om slimmer samenwerken in je kantooromgeving. Nu werken daar ook mensen. En die maken het verschil. Daarom hebben wij een Lean Office dag georganiseerd voor onze medewerkers, partners en medewerkers van een tweetal klanten. Want als organisatie groeien wij. En hebben wij dus ook groeipijn. Vandaar dat wij ook regelmatig intern naar onze organisatie kijken.

Lean Office bij Cubics

Voor de Lean Office workshop waren we te gast bij Cubics, een uniek bedrijf in Tilburg. Want 2012 was het jaar van start van de verandering bij Cubics. Met het moto “Prettig werken, altijd en overal” is de organisatie bezig met semco transformatie. Dus geen management, invullen van je eigen job in een inspirerende werkomgeving. En medewerkers zitten hier gewoon in de showroom! Het plezier straalt eraf. Het bruggetje naar onze Lean office workshop was snel gemaakt!

Lean Office workshop, waarom?

Net als bij iedere organisatie komen wij altijd tijd te kort. En dan schieten er weleens dingen bij in. Je hebt een actie toegezegd maar er komt weer een onverwacht issue op je bord. Die urgent is maar misschien later belangrijk blijkt. En die actie blijft maar open staan. Met als resultaat een ontevreden collega of misschien wel een klant. Vandaar dat we de hulp van Ad van de Hulst hebben aanvaard. Om in de toekomst efficiënter samen te werken.

Het geheim

Bij Lean Office zit het geheim in de persoonlijke organisatie van je werkzaamheden. En dit zijn natuurlijk een aantal tools en tricks. Maar vooral het gedrag en de inspanning om jezelf aan de afspraken te houden. Just do It en je maakt een sprong vooruit in persoonlijke effectiviteit. Eigenlijk wat we met LeanForms altijd voor ogen hebben gehad.

Lean Office en LeanForms, 1+1 =3

Met onze webformulieren heb je een uitstekende tool voor ondersteuning van je Lean Office. Alle informatie eenduidig op 1 plaats aanwezig. En door het ingebouwde workflowmanagement wordt je automatisch geïnformeerd wanneer je iets moet doen. Het formulier is volledig naar smaak in te richten, zonder onnodige ballast. Bovendien zonder enige hulp van een IT-expert. Zo ga je op kantoor en in je organisatie wel heel efficiënt werken. Meer weten over de kracht van slimme webformulieren?

Download dan hier het uitgebreide kennisdocument of neem contact met ons op.

Nuttige links

Meer weten over Cubics ?

Ook last van gebrek aan persoonlijke effectiviteit, bekijk de tips van Ad

Meer weten over Semco stijl bij Cubics

Vraag vrijblijvend een demo aan

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Demo aanvragen

Laatste blogs