Data en efficiëntie hand in hand

Synergie in datagedreven ondernemen

LeanForms en 2Foqus bundelen hun krachten in een samenwerking die de weg vrijmaakt voor geoptimaliseerde informatiestromen en verbeterde bedrijfsprocessen door meer inzicht in data. Deze alliantie, ontstaan uit een succesvol pilotproject via de gemeente Breda, belicht de synergie en DNA-match tussen de twee bedrijven.

LeanForms: Digitale transformatie in bedrijfsprocessen

De expertise van LeanForms ligt in het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van digitale formulieren. Door slimme functies en een geïntegreerd workflow-systeem wordt een nauwkeurige en actuele set data gegenereerd. Bedrijven kunnen ook terecht bij LeanForms voor optimalisatie van bedrijfsmanagement systemen en ondersteuning door ervaren bedrijfskundige consultants.

2Foqus: Data-analyse en strategisch inzicht

2Foqus is dé specialist op het gebied van data en analytics. 2Foqus biedt op maat gemaakte totaaloplossingen, zodat iedereen eenvoudig zelf data kan lezen, analyseren en beheren. 2Foqus zorgt ervoor dat de juiste informatie op een overzichtelijke manier beschikbaar wordt. Daarnaast begeleidt en traint 2Foqus ook de mensen binnen de organisaties om meer datagedreven te werken.

Vanuit de pijlers Data Literacy, Data Management, Data Analytics en Data Science, bestaat de dienstverlening van 2Foqus uit consultancy, waarmee organisaties begeleid worden naar datagestuurde doelen. De consultants van 2Foqus ontsluiten onder andere diverse databronnen, zorgen de data gestructureerd wordt en bouwen dashboards voor duidelijke inzichten.

De kracht van pragmatische aanpak en synergie

Beide organisaties onderscheiden zich door een pragmatische aanpak. LeanForms en 2Foqus delen een gemeenschappelijk doel: Klanten voorzien van inzicht in actuele data om bedrijfsprocessen effectief te sturen. De dashboards van 2Foqus combineren data uit bijvoorbeeld LeanForms en ERP, waardoor besluitvorming vereenvoudigd wordt en actuele data altijd zichtbaar is voor zowel het management als de werkvloer.

Toekomstperspectief: Complementaire diensten en continue verbetering

Voor beide partijen is software een instrument dat energie genereert voor het realiseren van verbeteringen bij klanten. De complementariteit van hun producten legt de basis voor een volgende verbeterstap bij wederzijdse klanten.

De samenwerking tussen LeanForms en 2Foqus belooft niet alleen verbeteringen op het gebied van data en efficiëntie, maar ook een gezamenlijke inzet voor continue innovatie en klantgerichte oplossingen.

LeanForms en 2Foqus delen een gemeenschappelijk doel: Klanten voorzien van inzicht in actuele data om bedrijfsprocessen effectief te sturen.

Power BI dashboard
Voorbeeld van een gecombineerd Power BI dashboard voor een productiebedrijf. Het dashboard bevat onder andere basisoorzaken van afwijkingen en acties gekoppeld aan de afwijkingen.

Vraag vrijblijvend een demo aan