Cases

Onze klanten vertellen graag hun ervaringen over het gebruik van LeanForms en over de samenwerking met onze medewerkers!

Akarton B.V.

LeanForms heeft bij ons gezorgd voor structuur en overzicht in de doorstroom van onze formulieren. Iedereen kan op het juiste moment zijn deel van de informatie voorzien op het formulier en er worden ook geen belangrijke details vergeten of overgeslagen.

BEKIJK DEZE CASE

Boermarke

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat er in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt.

BEKIJK DEZE CASE
Logo LeDuc

Le Duc Fine Food B.V.

Omdat wij een productiebedrijf in de food zijn, is ons productieproces omgeven met een veelvoud aan registratieverplichtingen. Om hier overzicht in te houden hebben wij ervoor gekozen deze registratieverplichtingen te structureren in LeanForms.

BEKIJK DEZE CASE
coop-logo

Coop Supermarkten

Op onze afdeling werkte wij met ontzettend veel losse formulieren, checklijsten en handleidingen. Vaak ook nog eens afgedrukt op papier. Super onhandig en inefficiënt. Door middel van LeanForms hebben wij al deze losse formulieren, lijsten en handleidingen kunnen digitaliseren.

BEKIJK DEZE CASE
OPRA turbines

OPRA Turbines

Voorheen moesten wij deze informatie handmatig uit diverse MS Excel bestanden halen om deze vervolgens over te zetten naar een rapportage. De grafieken van LeanForms bieden ons nu realtime overzicht, dit geeft ons vele voordelen zoals tijdsbesparing en betrouwbaarheid van de data.

BEKIJK DEZE CASE

REASeuro

Het online formulieren systeem van LeanForms geeft veel voordelen, zowel bij het invoeren via de pc, laptop of smartphone als bij het verwerken van de data. De combinatie LeanProcess met LeanForms heeft gezorgd dat we een laagdrempelig digitaal KMS hebben.

BEKIJK DEZE CASE

ASK Romein

De diverse business units van ASK Romein International hebben de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Hierdoor ontstond de behoefte om de bedrijfsprocessen en de Quality, Health, Safety and Environment (QHSE) registraties centraal en digitaal beschikbaar te stellen voor alle medewerkers.

BEKIJK DEZE CASE

De Jongh Pipesystems

Vanwege de vele registraties die nog op papier ingevuld werden, met alle onhandigheden van dien zoals niet ingevulde velden, onleesbare handschriften en dat de registraties niet direct beschikbaar zijn voor de volgende stap in het proces.

BEKIJK DEZE CASE
logo Hegin

Hegin metalfinishing

LeanForms is gekoppeld met het ERP systeem van Hegin. Met LeanForms kost het veel minder tijd om data te interpreteren, omdat de vooranalyse al geweest is en de data toegankelijk aangeboden wordt. Aanpassingen veel sneller en makkelijker te maken en kost alles veel minder tijd.

BEKIJK DEZE CASE

Hemubo

Met LeanForms heeft Hemubo veel meer inzicht gekregen in de processen binnen alle productielocaties van het bedrijf.

Zo kon ook een verbetercyclus ingezet worden. De interne data analist maakt vanuit LeanForms overzichten voor de directies. Middels dashboards kan alle data overzichtelijk gepresenteerd worden.

BEKIJK DEZE CASE

Vacumetal

LeanForms werd in eerste instantie binnen de organisatie ingezet om papieren werkstromen te elimineren. Inmiddels gaat het vooral om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, waarbij formulieren of registraties nodig zijn en het efficiënter en effectiever inrichten hiervan.

BEKIJK DEZE CASE

Bredenoord

LeanForms wordt breed ingezet bij Bredenoord. Na het implementeren van onder andere een incidenten formulier zal ook een business managementsysteem geïmplementeerd worden. Een aantal formulieren staan nog in de steigers en zullen de bedrijfsprocessen gaan ondersteunen.

BEKIJK DEZE CASE

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Demo aanvragen