Cases

Onze klanten vertellen graag hun ervaringen over het gebruik van LeanForms en over de samenwerking met onze medewerkers!

Akarton B.V.

LeanForms heeft bij ons gezorgd voor structuur en overzicht in de doorstroom van onze formulieren. Iedereen kan op het juiste moment zijn deel van de informatie voorzien op het formulier en er worden ook geen belangrijke details vergeten of overgeslagen.

Boermarke

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat er in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt.

Logo LeDuc

Le Duc Fine Food B.V.

Omdat wij een productiebedrijf in de food zijn, is ons productieproces omgeven met een veelvoud aan registratieverplichtingen. Om hier overzicht in te houden hebben wij ervoor gekozen deze registratieverplichtingen te structureren in LeanForms.

coop-logo

Coop Supermarkten

Op onze afdeling werkte wij met ontzettend veel losse formulieren, checklijsten en handleidingen. Vaak ook nog eens afgedrukt op papier. Super onhandig en inefficiënt. Door middel van LeanForms hebben wij al deze losse formulieren, lijsten en handleidingen kunnen digitaliseren.

logo Hegin

Hegin metalfinishing

LeanForms is gekoppeld met het ERP systeem van Hegin. Met LeanForms kost het veel minder tijd om data te interpreteren, omdat de vooranalyse al geweest is en de data toegankelijk aangeboden wordt. Aanpassingen veel sneller en makkelijker te maken en kost alles veel minder tijd.

Hemubo

Met LeanForms heeft Hemubo veel meer inzicht gekregen in de processen binnen alle productielocaties van het bedrijf.

Zo kon ook een verbetercyclus ingezet worden. De interne data analist maakt vanuit LeanForms overzichten voor de directies. Middels dashboards kan alle data overzichtelijk gepresenteerd worden.

Vacumetal

LeanForms werd in eerste instantie binnen de organisatie ingezet om papieren werkstromen te elimineren. Inmiddels gaat het vooral om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, waarbij formulieren of registraties nodig zijn en het efficiënter en effectiever inrichten hiervan.

Bredenoord

LeanForms wordt breed ingezet bij Bredenoord. Na het implementeren van onder andere een incidenten formulier zal ook een business managementsysteem geïmplementeerd worden. Een aantal formulieren staan nog in de steigers en zullen de bedrijfsprocessen gaan ondersteunen.

Victor Buyck

VBSC bouwt structuren zoals bruggen, sluisdeuren en hoogbouw; kortom infrastructuur welke publiekelijk toegankelijk is. Dit soort werk vereist veel registraties om de veiligheid van de structuren te kunnen garanderen. Om die registraties gestructureerd te kunnen laten verlopen zijn ze gestart met LeanForms.

NOVO Packaging & Warehousing

Door een wildgroei aan interne papieren formulieren werd het steeds moeilijker en tijdrovender deze te verwerken. Je zag als het ware door de formulieren de formulieren niet meer.

Wij werken nu zo’n anderhalf jaar met LeanForms en inmiddels hebben we LeanForms geïntegreerd in diverse processen.

De Jongh Pipesystems

Er werden nog veel registraties op papier ingevuld, met alle onhandigheden van dien, zoals niet ingevulde velden en dat de registraties niet direct beschikbaar zijn voor de volgende stap in het proces. Om dit te verbeteren zijn wij op zoek gegaan naar een systeem dat ons helpt om over te gaan naar digitale registraties met workflow mogelijkheden.

Falcker

Dankzij LeanForms hebben wij nu een oplossing gevonden om efficiënter en professioneler te registreren en rapporteren. Dit heeft geleid tot tijdsbesparing en een betere terugvindbaarheid van informatie bij inspecties, drone-operaties en het keuren van materialen.

REASeuro

Het online formulieren systeem van LeanForms geeft veel voordelen, zowel bij het invoeren via de pc, laptop of smartphone als bij het verwerken van de data.

De combinatie LeanProcess met LeanForms heeft gezorgd dat we een laagdrempelig digitaal KMS hebben.

Ebro Foods Benelux

Ebro Foods Benelux heeft LeanForms met succes ingezet voor een breed scala aan processen en formulieren, waaronder onkostennota’s, quality checks en staalaanvragen. De krachtige rapportagemogelijkheden van LeanForms stellen het bedrijf in staat waardevolle data actief te monitoren.

az Vesalius

In totaal maakt az Vesalius gebruik van ongeveer 50 formulieren. Deze formulieren omvatten diverse toepassingen, waaronder vuurvergunningen voor externe firma’s en maandelijkse tests van de noodstroomaggregaten. Belangrijke voordelen van LeanForms voor az Vesalius zijn tijdwinst en verbeterde rapportage.

Daiwa House Modular Europe

LeanForms heeft DHME een moderne efficiënte oplossing geboden voor kwaliteitsbeheer en workflowautomatisering. Dit heeft geleid tot versnelde registraties, verbeterd bewustzijn van openstaande formulieren en betere coördinatie van taken. Daarnaast heeft LeanForms DHME geholpen om de uitdagingen van digitalisering in de bouwsector succesvol aan te pakken.

Winters bouw & ontwikkeling

Eén van de krachtige functies van LeanForms is de mogelijkheid om gestroomlijnde workflows achter digitale formulieren te creëren. Deze aanpak heeft bij Winters geresulteerd in een meer efficiënte manier van informatie verzamelen.

Shin-Etsu Silicones

Shin-Etsu Silicones

Wat Shin-Etsu Silicones al snel ontdekte, was de aanzienlijke verbetering in communicatie. Onnodige e-mails werden verminderd, wat een enorme tijdbesparing oplevert. Een betere efficiëntie en besluitvorming is ook een pluspunt, evenals een duidelijker overzicht van de processen die ze hebben gedigitaliseerd.

Fluortubing

Fluortubing

Met LeanForms worden processen vereenvoudigd bij Fluortubing, wat onder andere tijdsbesparing en een verbeterde informatieoverdracht oplevert. Een gestructureerd formulier voor kwaliteitsafwijkingen, met analyses en kosteninformatie, optimaliseert de aanpak.

IQIP

LeanForms bood IQIP een oplossing om processen te digitaliseren, fouten te verminderen en de kwaliteit van inspectierapporten te verbeteren. Met functies zoals foto-integratie en gestandaardiseerde actiepunten, wordt een gestructureerde aanpak bevorderd.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.