Klant aan het woord: Akarton B.V.

Naam contactpersoon: Erwin Aelen
Functie: Hoofd verkoop
Website: www.karton.nl
Werkt met LeanForms sinds: juni 2020.

Enorme tijdsbesparing d.m.v. workflow

Producent van innovatieve verpakkingen

Realtime overzichten

Wat was de achtergrond, probleem of uitdaging binnen uw organisatie waarom u gestart bent met LeanForms?

Het begint altijd met een Excel lijst en grafieken opmaken vanuit Excel om je eigen informatie in beeld te brengen. En daar blijft het vaak niet bij, er worden formulieren gemaakt voor klachtenregistratie, intakes voor productontwikkeling of een simpele klantenkaart voor het verzamelen van klantengegevens.

Er komt dan een moment dat je gaat inzien dat je een enorme stroom aan formulieren en Excel lijsten hebt, die je niet alleen moet onderhouden en monitoren, maar ook nog eens in de juiste flow door de organisatie moet sturen.

Dat was het moment waarop wij op zoek gingen naar een platform dat je formulieren beheert en ervoor zorgt dat iedereen op het juiste moment zijn bijdrage levert in de informatiestroom.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

LeanForms heeft bij ons gezorgd voor structuur en overzicht in de doorstroom van onze formulieren. Iedereen kan op het juiste moment zijn deel van de informatie voorzien op het formulier en er worden ook geen belangrijke details vergeten of overgeslagen. En niet enkel dat, ook is de rapportage uit de formulieren zeer handig te gebruiken en is het niet meer nodig om alle onderdelen weer te registreren in Excel lijsten en deze weer in grafieken te laten weergeven. Dit bespaart de managers van de verschillende afdelingen veel tijd. Geen rondes meer met formulieren om deze te laten invullen, maar direct vanuit productie of de kwaliteitsafdeling een reactie en een vervolgstap. En uiteraard op elk gewenst moment een overzicht over de situatie.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Mede ook door de recente uitbreiding met de enquête-module, zijn er mogelijkheden ontstaan voor klanttevredenheidsonderzoeken voor een grote groep aan geadresseerden. Het eenvoudig importeren van een bronbestand resulteert in een groot bereik voor het verkrijgen van klanteninformatie. Problemen in productie worden middels een iPad direct doorgegeven naar de kwaliteitsafdeling die direct kunnen beslissen wat de volgende stap is voor productie. Geen tijdrovende fieldtrips meer en daardoor veel efficiënter werken met elkaar. Maar ook planningsreserveringen, offerte-aanvragen, kunnen allemaal via LeanForms gestroomlijnd opgezet worden. Kortom, het automatiseren van onze formulieren, past geheel in onze ontwikkelingen binnen Industrie 4.0 en brengen daardoor heel veel efficiency op alle afdelingen.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Demo aanvragen