Klant aan het woord: Boermarke

Naam contactpersoon: Niels Reinaardus
Functie: Teamleider Personeel en Productie administratie
Website: www.boermarke.eu
Werkt met LeanForms sinds: Maart 2020.

Formulieren stromen door de organisatie middels workflow

25+ processen gedigitaliseerd met LeanForms

Productiebedrijf (food)

Wat was de achtergrond, probleem of uitdaging binnen uw organisatie waarom u gestart bent met LeanForms?

Door de snelle groei van het bedrijf en de instroom van nieuwe medewerkers, werd er steeds vaker iemand overgeslagen in een proces. Om dit te voorkomen moeten er veel processen worden vastgelegd met een goede bijbehorende route, hiervoor kwam LeanForms voor ons als mogelijk antwoord.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat er in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Dankzij LeanForms lopen er op dit moment veel processen volgens route en met goedkeuring van alle personen die goedkeuring moeten geven.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Geen onverwachtse problemen meer, omdat iedereen in de juiste volgorde processen controleert en uitvoert. Een klein voorbeeld is, dat bij een aanvraag voor een nieuwe grondstof eerst nogmaals wordt gekeken naar ons huidige assortiment en niet blindelings wat nieuws wordt gehaald.

Lees meer klantverhalen om te begrijpen hoe LeanForms bedrijven heeft geholpen bij hun digitale transformatie, met aanzienlijke procesverbeteringen en kostenbesparingen als gevolg.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.