Klant aan het woord: Falcker

Naam contactpersoon: Lars Nieuwenburg
Functie: Manager Operations
Website: https://falcker.com
Werkt met LeanForms sinds: 2022

Hemubo

Beheren van drone-operaties met digitale formulieren

Efficiënter en effectiever inrichten van bedrijfsprocessen

Eenvoudig rapportages maken en acties opvolgen

Om welke reden of vanwege welke uitdaging is jullie organisatie gestart met LeanForms?

Wij zijn gestart met LeanForms vanwege de noodzaak tot uitgebreidere registratie van werkzaamheden, zoals het bijhouden van informatie over drone-operaties. Ook wilden we het keuringsproces van materialen stroomlijnen, personeel efficiënter aanmelden en de digitale rapportage vanuit inspectieformulieren automatiseren.

Voordat we met LeanForms begonnen, gebruikten we al eenvoudige digitale formulieren, maar deze waren statisch en er ontbrak een totaaloverzicht. Met LeanForms kunnen wij informatie efficiënter bijhouden en snel rapporten genereren.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

Dankzij LeanForms hebben wij nu een oplossing gevonden om efficiënter en professioneler te registreren en rapporteren. Dit heeft geleid tot tijdsbesparing en een betere terugvindbaarheid van informatie bij inspecties, drone-operaties en het keuren van materialen.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Het gebruik van LeanForms heeft ons verschillende voordelen opgeleverd, waaronder tijdsbesparing, efficiëntie en een betere terugvindbaarheid van informatie. Wij kunnen nu alle informatie bij elkaar opslaan, eenvoudig doorzoeken en het is gebruiksvriendelijk.

Lees meer klantverhalen om te begrijpen hoe LeanForms bedrijven heeft geholpen bij hun digitale transformatie, met aanzienlijke procesverbeteringen en kostenbesparingen als gevolg.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.