Klant aan het woord: Fluortubing

Naam contactpersoon: Casper Beernink
Functie: Kwaliteitsmanager

https://fluortubing.nl
Werkt met LeanForms sinds: 2020

Winters

Optimalisatie van kwaliteitsbeheer

Internationale implementatie

Efficiëntie en structuur in processen

Om welke reden of vanwege welke uitdaging is jullie organisatie gestart met LeanForms?

Fluortubing begon met een standaard kwaliteitssysteem dat niet volledig aanpasbaar was, waardoor het bedrijf zich moest aanpassen aan het systeem. Dit belemmerde de flexibiliteit en sloot niet aan bij hun behoeften. LeanForms bood een oplossing die eenvoudig en aanpasbaar was. Medewerkers konden moeiteloos formulieren invullen en informatie toevoegen en de ISO-norm kon worden geborgd zonder onnodige complexiteit.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

Met LeanForms worden processen vereenvoudigd bij Fluortubing, wat onder andere tijdsbesparing en een verbeterde informatieoverdracht oplevert. Een gestructureerd formulier voor kwaliteitsafwijkingen, met analyses en kosteninformatie, optimaliseert de aanpak.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Fluortubing ziet de zelfstandige opbouw van formulieren en dashboards als groot voordeel van LeanForms. Het onderscheidt zich van complexere systemen, zoals SAP, door met minimale consultancy-inspanningen aanzienlijke vooruitgang te boeken. Dit bracht niet alleen efficiëntie binnen de Nederlandse fabriek met zich mee, maar leidde ook tot de uitbreiding van LeanForms naar hun fabriek in Amerika.

Lees meer klantverhalen om te begrijpen hoe LeanForms bedrijven heeft geholpen bij hun digitale transformatie, met aanzienlijke procesverbeteringen en kostenbesparingen als gevolg.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.