Klant aan het woord:

Hegin metalfinishing

Naam contactpersoon: Herbert de Graaff
Functie: QHSE / Process engineering
Website: www.hegin.nl
Werkt met LeanForms sinds: Januari 2021

logo Hegin

Enorme tijdsbesparing, aanpassingen zijn veel sneller te maken

Specialist in oppervlaktebehandelingen van metalen

LeanForms gekoppeld met ERP-systeem

Om welke reden of vanwege welke uitdaging is jullie organisatie gestart met LeanForms?

Het kostte ons veel tijd om data te vergaren, op de juiste plek te krijgen en om data optimaal te kunnen gebruiken. Binnen ons eigen ERP systeem gingen bovendien analyses heel stroef en moesten veel handelingen handmatig gedaan worden.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

We zijn begonnen met het registreren van afkeurcijfers. LeanForms is gekoppeld met ons ERP systeem, zodat de drempel zo laag mogelijk is om iets in te voeren. Als operator ben je al veel tijd kwijt als er iets fout gaat en dan wil je voorkomen dat je ook nog eens veel tijd kwijt bent met het registreren.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Met LeanForms kost het veel minder tijd om data te interpreteren, omdat de vooranalyse al geweest is en de data toegankelijk aangeboden wordt. Mogelijk zou alles ook via een ERP softwarespecialist gemaakt kunnen worden, maar dan moet je eerst eisen neer leggen in een gesprek, vervolgens wordt het uitgevoerd en dan blijkt het in de praktijk toch niet goed te werken. Of het is niet precies zoals je het bedoeld had. Voordat de functionaliteit dan aangepast is ben je twee tot drie maanden verder. Dan hebben we het nog niet eens over de kosten.

Met LeanForms zijn aanpassingen veel sneller en makkelijker te maken en kost alles veel minder tijd.

Lees meer klantverhalen om te begrijpen hoe LeanForms bedrijven heeft geholpen bij hun digitale transformatie, met aanzienlijke procesverbeteringen en kostenbesparingen als gevolg.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.