Klant aan het woord: Hemubo

Naam contactpersoon: Sander Teussink
Functie: KAM-coördinator
Website: www.hemubo.nl
Werkt met LeanForms sinds: maart 2021

Hemubo

Formulieren stromen door alle productielocaties

Verbetercyclus ingezet

Realtime overzichten

Om welke reden of vanwege welke uitdaging is jullie organisatie gestart met LeanForms?

Vanwege de vele productlocaties zocht Hemubo een oplossing voor het op een éénduidige manier vastleggen van bijvoorbeeld werkplekinspecties, toolbox registraties en incidentregistraties.

Voorheen werd alles nog op papier vastgelegd. Deze documenten werden in een map gestopt bij de uitvoerder en er was weinig inzicht in de gegevens. Dit bleek ook het geval te zijn toen we met Excel gingen werken en daarnaast was het werken met Excel erg tijdrovend.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

Met LeanForms heeft Hemubo veel meer inzicht in de processen binnen alle productielocaties van het bedrijf. Zo kon ook een verbetercyclus ingezet worden. De interne data analist maakt met LeanForms overzichten voor de directies. Middels dashboards kan alle data overzichtelijk gepresenteerd kan worden.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

De voordelen zijn tijdwinst, inzicht en het feit dat alles direct goed gearchiveerd wordt. Voorheen moest je een formulier opzoeken, uitprinten, invullen, inscannen en doorsturen. Met LeanForms zijn veel handelingen niet meer nodig. Het is een kwestie van een formulier openen en invullen.

Lees meer klantverhalen om te begrijpen hoe LeanForms bedrijven heeft geholpen bij hun digitale transformatie, met aanzienlijke procesverbeteringen en kostenbesparingen als gevolg.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.