Klant aan het woord: IQIP

Naam contactpersoon: Ruud van den Bogaard
Functie: Manager Rental Fleet & Service

https://iqip.com/
Werkt met LeanForms sinds: 2022

Hemubo

Wereldwijd marktleider in
on- en offshore fundatie installatie equipment

Stroomlijnen van inspectie- en rapportageprocessen

Internationale implementatie

Om welke reden of vanwege welke uitdaging is jullie organisatie gestart met LeanForms?

IQIP startte met LeanForms vanwege de groeiende complexiteit in hun internationale huurvloot en de behoefte aan gestroomlijnde, foutvrije procedures. Het omslachtige proces van papieren documentatie, scans en e-mails was niet meer toereikend.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

LeanForms bood IQIP een oplossing om processen te digitaliseren, fouten te verminderen en de kwaliteit van inspectierapporten te verbeteren. Met functies zoals foto-integratie en gestandaardiseerde actiepunten, wordt een gestructureerde aanpak bevorderd.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Na de implementatie van LeanForms waren medewerkers positief verrast door de gebruiksvriendelijkheid, zelfs diegenen die niet gewend waren met iPads te werken. Het resulteerde in foutreductie, heldere rapportage, efficiëntie in communicatie en een centrale database, waardoor IQIP internationale activiteiten met merkbare voordelen kon voortzetten.

Lees meer klantverhalen om te begrijpen hoe LeanForms bedrijven heeft geholpen bij hun digitale transformatie, met aanzienlijke procesverbeteringen en kostenbesparingen als gevolg.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.