Klant aan het woord:
Le Duc Fine Food B.V.

Naam contactpersoon: Coen Slurink
Functie: Business Controller
Website: www.leduc-food.nl
Werkt met LeanForms sinds: januari 2013.

Logo LeDuc

Gekoppeld met ERP-systeem

+/- 7.500 formulieren per jaar

Productiebedrijf (food)

Wat was de achtergrond, probleem of uitdaging binnen uw organisatie waarom u gestart bent met LeanForms?

Omdat wij een productiebedrijf in de food zijn, is ons productieproces omgeven met een veelvoud aan registratieverplichtingen. Om hier overzicht in te houden hebben wij ervoor gekozen deze registratieverplichtingen te structureren in LeanForms. Dit was de primaire aanleiding om te starten met LeanForms. We kunnen hiermee ook richting controlerende instanties aantonen op welke manier wij de kwaliteit van ons productieproces borgen.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

LeanForms biedt de mogelijkheid om documenten en formulieren flexibel op te bouwen en is tevens een zeer handige tool om documenten ‘door de organisatie heen’ te sturen. Medewerkers die delen van processen beheren kunnen na hun acties de vervolgacties doorgeven aan de volgende stap in de keten. Dit maakt LeanForms tot een heel handige tool.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Wij hebben middels LeanForms een instrument in handen om diverse procesregistraties effectief uit te voeren. Van belang is dat (net als bij andere softwaresystemen) in de organisatie een aantal key-users zijn die de functionaliteit beheersen. Wanneer dat georganiseerd is, kun je de functionaliteit gemakkelijk uitbreiden naar andere deelprocessen (kostendeclaraties, verlofregistratie, etc.). Je hoeft geen softwareontwikkelaar te zijn om de tool verder uit te bouwen binnen de organisatie.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Demo aanvragen