Klant aan het woord: NOVO Packaging & Warehousing

Naam contactpersoon: Benny Rademakers
Functie: General Manager & Owner

Website: https://www.novopackagingwarehousing.com/

Hemubo

Specialist in verpakkingen en opslag

Enorme tijdsbesparing door digitalisering papierstromen

Productieregistraties

Om welke reden of vanwege welke uitdaging is jullie organisatie gestart met LeanForms?

Door een wildgroei aan interne papieren formulieren werd het steeds moeilijker en tijdrovender deze te verwerken. Je zag als het ware door de formulieren de formulieren niet meer. Wij werken nu zo’n anderhalf jaar met LeanForms en inmiddels hebben we LeanForms geïntegreerd in diverse processen.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

Digitale formulieren worden ondermeer ingezet voor productieregistraties. Deze registraties hebben meerdere doeleinden. Ze worden gebruikt om in het systeem zaken gereed te melden, om te boeken of om klanten te informeren. Daarnaast kunnen we de productie output per dag registeren en zo zien of is voldaan aan de targets die gesteld zijn.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Een groot voordeel is dat de data die uit de productieregistraties komt makkelijk gefilterd kan worden en voor veel dingen gebruikt kan worden. Daarnaast geeft het digitaliseren van de papierstromen ook veel voordelen. Te veel zaken werden voorheen nog handmatig afgehandeld.

Lees meer klantverhalen om te begrijpen hoe LeanForms bedrijven heeft geholpen bij hun digitale transformatie, met aanzienlijke procesverbeteringen en kostenbesparingen als gevolg.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.