Klant aan het woord: Victor Buyck

Naam contactpersoon: Karel van Hecke
Functie: Project Manager
Website: https://www.victorbuyck.be/nl

Hemubo

Vooraanstaand internationaal staalbouwbedrijf

Kwaliteitsmanagement van de bouw van onderdelen en veiligheidsinspecties

Formulieren stromen door de organisatie middels workflow

Om welke reden of vanwege welke uitdaging is jullie organisatie gestart met LeanForms?

VBSC bouwt structuren zoals bruggen, sluisdeuren en hoogbouw; kortom infrastructuur welke publiekelijk toegankelijk is. Dit soort werk vereist veel registraties om de veiligheid van de structuren te kunnen garanderen. Om die registraties gestructureerd te kunnen laten verlopen zijn ze gestart met LeanForms.

Welke oplossing heeft LeanForms geleverd?

Met de introductie van het kwaliteitsinspectie formulier zijn veel zaken eenduidiger geworden, zowel voor de productiemedewerkers als voor de QC-inspecteurs.
Voorheen waren er discrepanties tussen wat de productiemedewerkers verstonden en wat de QC-medewerkers bedoelden. Door open antwoorden, die voor interpretatie vatbaar waren, ontstond er vaak onduidelijkheid. Dat is met het gebruik van LeanForms uitgesloten, doordat in het formulier effectief ‘ja en nee antwoorden’ worden gesteld.

Wat voor voordelen heeft het opgeleverd voor uw organisatie?

Je hoeft geen softwareontwikkelaar te zijn om een formulier te kunnen bouwen en daardoor is het systeem ook zeer onderhoudbaar. Dit is soms moeilijker met bijvoorbeeld een op maat gemaakt ERP of MRP-systeem.

Lees meer klantverhalen om te begrijpen hoe LeanForms bedrijven heeft geholpen bij hun digitale transformatie, met aanzienlijke procesverbeteringen en kostenbesparingen als gevolg.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.