Het LeanForms team

We stellen ons graag aan je voor!

Anton Schaerlaeckens

Consultant / Trainer

Anton en Ronald zijn in 2006 gestart met LeanForms.  Anton heeft veel ervaring met kwaliteitsmanagement en lean. Naast LeanForms bedient hij klanten vanuit zijn organisatieadviesbureau LeanQuality.

Ronald Copal

Softwareontwikkelaar / IT Manager

Ronald en Anton zijn in 2006 gestart met LeanForms. Ronald is voor een ICT’er uitzonderlijk klantgericht 😉 en houdt ICT praktisch, lekker eenvoudig en lean. Naast LeanForms heeft hij een eigen softwarehuis. Leuk feitje: Toyota (grondlegger van lean produceren) is één van zijn klanten.

Karen Haring

Applicatiespecialist / Trainer

Onze ervaren applicatiespecialist met een passie voor verbeteren van bedrijfsprocessen en slimmer samenwerken. Karen is sterk in het doorgronden en vereenvoudigen van processen. Ze geeft LeanForms trainingen en helpt klanten bij het opzetten van formulieren, dashboards en rapportages. Met haar organisatieadviesbureau Karen Haring ondersteunt ze bedrijven bij het realiseren van een efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering.

Pim Schaerlaeckens

Applicatiespecialist

(Jawel de zoon van). Pim is één van de jonge honden van het LeanForms team en helpt bedrijven bij hun zoektocht naar slimmere werkwijzen. Hij is goed en snel met het inrichten van kwaliteitssystemen en met het bouwen van formulieren. Pim is happy als hij zijn klanten kan ontzorgen.

Timo Keurentjes

Softwareontwikkelaar

De andere jonge hond van het LeanForms team. Bij Timo zit programmeren in zijn bloed. Na zijn bijdrage aan internationale open source projecten, stort deze topper zich nu op het verbeteren van LeanForms en het ontwikkelen van nieuwe applicaties.

Rein Roosendaal

IT Ontwikkelaar

Deze senior IT ontwikkelaar zet zijn kennis en ervaring in om de mogelijkheden van rapportages en data-uitwisseling uit te breiden. Dit doet hij samen met de andere IT experts. Naast zijn werkzaamheden voor LeanForms helpt hij klanten vanuit zijn bedrijf Info Systems Software Solutions.

Viktor Franzen

Grafisch vormgever

Viktor zet zijn expertise op het gebied van design en front-end development in om de gebruikersvriendelijkheid van LeanForms te vergroten. Ook gaat hij aan de slag met een nieuwe huisstijl voor LeanForms. Daarnaast is hij één van de oprichters van Wonders interactive.