Partners van LeanForms

LeanBMS

LeanBMS, de totaalleverancier van een simpel digitaal kwaliteitssysteem. In dit pakket zijn de softwarepakketten van LeanForms & Comm’ant volledig geïntegreerd in één pakket. Dit pakket bevat onder andere: procesbeschrijvingen maken, digitale formulieren, documentenbeheer en nog veel meer!

Comm’ant

Onze partner Comm’ant, gevestigd in Amsterdam, biedt webbased software voor kwaliteitsmanagement en procesmanagement. Sinds 2011 werken we met veel plezier samen aan slimme oplossingen voor onze klanten.

Logo Comm'ant

Lean Quality

Lean Quality is hét praktijkgerichte adviesbureau van Breda en omstreken. Organisaties die vakkundige ondersteuning willen bij kwaliteitsmanagement, lean werken en/of andere organisatievraagstukken, kunnen terecht bij Lean Quality.

.

Logo Lean Quality

QLB Consultancy

QLB consultancy is de quality expert in de industrie, Hightech, Automotive en Aerospace. Zij helpen bedrijven te voldoen aan de standaarden in hun branche. Maar ook met het opzetten van een praktisch werkend bedrijfsmanagementsysteem in deze complexe industrieën.

Bekijk hier de video waarom QLB Consultancy voor LeanForms heeft gekozen!

QLB Consultancy

ProcesPunt

Last but not least: ProcesPunt uit Roosendaal. ProcesPunt is Roosendaal is gespecialiseerd in praktisch procesmanagement. Met een passie voor procesverbetering en kostenbesparing bedient ProcesPunt gemeentes en bedrijven.

Proces Punt