Demo aanvraag

Benieuwd naar mogelijkheden voor uw organisatie? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Vraag een demo aan

Natuurlijk wilt u eerst zelf vrijblijvend ervaren. De uitgebreide mogelijkheden van digitale formulieren met workflow laten wij graag aan u zien.

Heeft u een specifiek onderwerp of knelpunt dat u graag in de demo wilt onderzoeken? Geen probleem, wij bereiden het graag voor.

Vraag hiernaast een online demo aan:

Choose File
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Stap 1. Telefonisch contact

Binnen 24 uur nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. Hierin bespreken we de mogelijkheden.

Stap 2. Voorbereiden demo

Enthousiast geworden van het telefonisch contact? Dan gaan wij een op maat gemaakte demo voorbereiden op basis van jouw voorbeelden.

Stap 3. Demo op maat

Een van onze medewerkers laat je de mogelijkheden zien van LeanForms!

Wat onze klanten vinden

LeanForms heeft bij ons gezorgd voor structuur en overzicht in de doorstroom van onze formulieren. Iedereen kan op het juiste moment zijn deel van de informatie voorzien op het formulier en er worden ook geen belangrijke details vergeten of overgeslagen. En niet enkel dat, ook is de rapportage uit de formulieren zeer handig te gebruiken en is het niet meer nodig om alle onderdelen weer te registreren.

Erwin Aelen

Bekijk deze case

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat dit in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Dankzij LeanForms lopen er op dit moment veel processen volgens route en met goedkeuring van alle personen die goedkeuring moeten geven.

Niels Reinaardus

Bekijk deze case

Wij hebben middels LeanForms een instrument in handen om diverse procesregistraties effectief uit te voeren. Van belang is dat (net als bij andere softwaresystemen) in de organisatie een aantal key-users zijn die de functionaliteit beheersen. Wanneer dat georganiseerd is, kun je de functionaliteit gemakkelijk uitbreiden naar andere deelprocessen (kostendeclaraties, verlofregistratie, etc.).

Coen Slurink

Bekijk deze case