Demo aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij laten graag alle mogelijkheden zien!

Vraag een demo aan

Wil je LeanForms zelf ervaren? In een persoonlijke (online) demo laten we graag de uitgebreide mogelijkheden van digitale formulieren met workflow zien. Uiteraard vrijblijvend.

Heb je een specifiek onderwerp of knelpunt dat je graag in de demo wilt onderzoeken? Geen probleem, wij bereiden het graag voor. Zo kun je zelf de waarde van onze formulieren voor jouw organisatie ervaren.

Vraag nu een demo aan, je krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.

Stap 1. Telefonisch contact

Binnen 24 uur nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. Hierin bespreken we de mogelijkheden.

Stap 2. Voorbereiden demo

Enthousiast geworden van het telefonisch contact? Dan gaan wij een op maat gemaakte demo voorbereiden op basis van jouw voorbeelden.

Stap 3. Demo op maat

Een van onze medewerkers laat je de mogelijkheden zien van LeanForms!

Wat onze klanten vinden

coop-logo

Door middel van LeanForms hebben wij al deze losse formulieren, lijsten en handleidingen kunnen digitaliseren in de App van LeanForms. Sinds wij over zijn op LeanForms zijn onze werkprocessen veel efficiënter ingericht. Het scheelt ons praktisch gewoon tijd met onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is werken met LeanForms ontzettend gebruiksvriendelijk en de support is ook altijd top!

Maik Alferink

Boermarke

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat dit in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Dankzij LeanForms lopen er op dit moment veel processen volgens route en met goedkeuring van alle personen die goedkeuring moeten geven.

Niels Reinaardus

opra-turbines-logo

We hebben LeanForms als eerste geïmplementeerd binnen de after-market-unit. Inmiddels hebben we dashboards in LeanForms gemaakt, welke ons direct inzichten geven over de actualiteiten en hierdoor kunnen we direct sturen op de KPI’s. De grafieken van LeanForms bieden ons nu realtime overzicht, dit geeft ons vele voordelen zoals tijdsbesparing en betrouwbaarheid van de data.

Sietse Dorst