Digitaal formulier maken

Een digitaal formulier maken is helemaal niet moeilijk met LeanForms. Met het 5 stappenplan kun je heel veel bedrijfsprocessen automatiseren.

Het maken van een digitaal formulier gaat dan heel veel voordeel opleveren. Zoals snellere doorlooptijden van bedrijfsprocessen en minder fouten. Maar ook actuele overzichten en rapportages.

Er wordt tot wel 30% werktijd bespaard. En als medewerkers eenmaal het gemak en voordeel zien van een goed gemaakt digitaal formulier willen ze meer.

Voor inspiratie verzamelen we hier praktijkcases.

Bezoekersregistratie

Een digitale bezoekersregistratie biedt veel voordelen. Niet alleen komt het professioneler over naar uw bezoekers. Maar ook heeft u sneller overzicht in geval van noodsituaties.

Toch hoeft u geen speciale software te kopen. Zoals gezegd, de digitale formulieren van LeanForms zijn breed inzetbaar.

Opleidingsmatrix

Het aantonen van genoten opleiding van medewerkers is vaak tijdrovend. Hoe mooi zou het zijn om naast de digitale registratie ook de planning van opleidingen te organiseren?

Het komt erop neer dat je dan een slim digitaal formulier bouwt. Tegelijkertijd heb je dan een planningstool.

Eigen risico verklaring

Werkplekinspecties

Werkplekinspecties zijn belangrijke registraties. Hierdoor worden tijdig onveilige of onhandige situaties opgemerkt, met de bedoeling om ongevallen te voorkomen en slimmer samen te werken.

Bekijk onze instructie wat de voordelen kunnen zijn van een digitaal registratieformulier.

Vergaderingen

Vergaderingen, schrijven van notulen en opvolgen van acties. Hoewel organisaties wel regelmatig overleg moeten voeren is de uitvoering vaak zwak.

Kortom, het resultaat is niet efficiënt. Daar staat tegenover dat sommige organisaties het wel slim organiseren. Laat dit voorbeeld eens op je inwerken.

Benieuwd wat er met uw formulier kan?