Kosten

Digitale formulieren kosten geld?

Digitale formulieren kosten juist geen geld, maar verlagen juist je interne verborgen kosten.

Een goede inhoud en route van een digitaal formulier levert veel op. Tijdswinst door een efficiënt ingericht bedrijfsproces, meer sturing op resultaten, meer inzage in / vermindering van faalkosten.

Goede digitale formuleren besparen enorm veel verborgen kosten. De investering in een digitaal formulier systeem wordt jaarlijks minstens 10 keer terugverdiend.

Helder kostenplaatje digitale registratie formulieren

De jaarlijkse kosten voor een digitaal formulieren systeem start met een laag instap tarief.  Een klein MKB met 20 medewerkers betaalt ongeveer een tientje per maand per medewerker. Ongeacht het aantal ingevulde formulieren en rapportages!

Waar je bij andere aanbieders vaak per type formulier / per ingevuld formulier betaalt, zijn de kosten bij LeanForms afhankelijk van het aantal geregistreerde gebruikers.

En dit is een groot verschil. Neem een declaratieformulier. Het is niet per se nodig om alle medewerkers te registreren als gebruiker. Als je een formulier invult ben je namelijk niet automatisch een gebruiker.

Onze definitie van gebruiker is: een persoon die een formulier in behandeling neemt en/of een zelfstandige schakel in het proces van het formulier. Hoeveel geregistreerde gebruikers je hebt, hangt af van de grootte van het bedrijf en wat voor formulier(en) jullie gebruiken.

Business licentie digitale formulieren

Voor organisaties vanaf 250 medewerkers bieden wij business licenties in diverse classificaties. Onbeperkte digitale registratie formulieren en rapportagemogelijkheden met maximaal voordeel. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Prijsgarantie voor kosten digitaal formulier

Onze klanten belonen ons vaak met een langdurige samenwerking. Als je de kracht van slimme digitale formulieren hebt ontdekt zitten ze snel verankerd in alle bedrijfsprocessen. En in bedrijfsprocessen wil je geen verrassingen.

Bij LeanForms hanteren we het start contract als basis voor verlenging van de licentieprijzen. Dus geen prijsverhogingen of jaarlijkse prijsindexaties. We rekenen alleen af op basis van het aantal gebruikers tegen de oorspronkelijke licentieprijzen. Zo bouwen we gezamenlijk verder aan uw en onze toekomst.

Server

LeanForms kan draaien op onze cloud server, of op jullie eigen server.

Gebruik maken van de LeanForms server is financieel het meest voordelig, om de simpele reden dat we hier minder werk aan hebben.

Helpdesk

Kom je ergens niet uit? Je kan ons altijd bellen.

Dit kost helemaal niets.

Koppelingen met ander systemen

LeanForms kan aan bijna elke database gekoppeld worden.

Werkt jouw bedrijf met een ERP- of CRM-systeem? Wil je LeanForms koppelen aan een boekhoudprogramma? Bijna alles is mogelijk.

Support

Door drukte kan het zijn dat je geen tijd hebt om een formulier te maken of aan te passen. Of misschien is er behoefte aan een LeanForms training voor een nieuwe medewerker.

We bespreken de wensen, complexiteit, het aantal geschatte uren en je ontvangt een kostenoverzicht. Zo weet je vooraf wat je kunt verwachten.

Sleutel op de deur

Het is ook mogelijk om het totaalbeheer over te laten aan LeanForms. De prijs hiervan is afhankelijk van jullie wensen.

Kosten digitale formulieren

Benieuwd hoe het kostenplaatje er voor jouw bedrijf uitziet?

Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt dan binnen drie dagen een offerte op maat.

Gratis digitaal formulier

Gratis bestaat niet. Wel bieden wij kosteloos aan om een digitaal formulier voor u uit te werken.