Events en trainingen

Regelmatig verzorgen wij verdiepende  trainingen en events met interessante en actuele thema’s. Hier vind je een overzicht van geplande activiteiten en meer informatie over de trainingen.

ThemaDatumPlaatsOmschrijvingMeer info en inschrijven
Data Insights Seminar27 juni 2024BredaOptimaliseer je bedrijfsprocessen met Data Driven besluitvorming.
LeanForms beheerderstraining advanced15 mei 2024BredaAdvanced training voor LeanForms beheerders die de basis training hebben gevolgd.
Vakbeurs Safety&Health@Work2 en 3 oktober 2024Rotterdam (Ahoy)Bezoek ons op de vakbeurs voor Safety professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat.
ABISS3 oktober 2024Kortrijk (BE)Een succesvolle summit/ netwerkbeurs voor digital, smart & connected industry.

LeanForms Beheerderstrainingen

Ga je aan de slag met de formulieren van LeanForms? Dan ontvang je automatisch de basis beheerderstraining om essentiële vaardigheden te leren en moeiteloos formulieren en rapportages te bouwen.

Voor beheerders binnen LeanForms die zich verder willen ontwikkelen in het maken van formulieren met geavanceerde functionaliteiten, bieden we de Beheerderstraining Advanced aan, die regelmatig wordt georganiseerd. Als er geen geplande advanced training in de agenda staat en je wilt weten wanneer de volgende plaatsvindt, neem dan gerust contact met ons op.

LeanForms certificaat

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.