Webinars

Regelmatig verzorgen wij webinars met interessante en actuele thema’s. Inschrijven is gratis en doe je via onderstaande button.

WANNEER?THEMAHOE LAAT?
Vrijdag 29 oktober “SMART” industrie, strategie voor digitalisering binnen organisaties10:30-11:30
Vrijdag 26 november ISO9001 en ISO27001, synergie of tegenwerking?10:30-11:30
Schrijf je in voor een van onze webinars!

ISO9001 en Het Paard van Troje

Van kwaliteitsmanagement naar bedrijfsmanagement! Het motje van ISO heeft een uniek geheim. Met gezond boerenverstand, de juiste middelen, verantwoordelijkheid bij de juiste medewerker en een praktische doelstelling voor uw onderneming gaat u fluitend door de certificering, Maar nog belangrijker, uw onderneming is dagelijks bezig met de juiste dingen en het verder verbeteren van het rendement.  Een sprookje? Nee hoor wij hebben dit bij LeanForms zelf toegepast en zijn trots deze informatie met jullie te delen.

“SMART” industrie, strategie voor digitalisering binnen organisaties

Hoe SMART is jullie organisatie? Veel organisaties gebruiken een ERP-systeem voor het opslaan van logistieke/financiële informatie uit bedrijfsprocessen. De ondersteuning van uitvoerende werkprocessen wordt vaak vergeten en daarom ondersteund met talloze Excel spreadsheets. Bedrijfsinformatie is verspreid opgeslagen, mogelijk niet actueel of zelfs in verschillende versies aanwezig! Bovendien moet je de informatie halen. Maar wat als je informatie laat stromen door je organisatie, op het juiste moment bij de juiste medewerker en dat alles centraal opgeslagen op een platform!  De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. En dat allemaal zonder dure consultants!

ISO9001 en ISO27001, synergie of tegenwerking?

Bedrijfsinformatie is kostbaar en zeker niet altijd geschikt voor ongecontroleerd gebruik door derden. Soms omdat het persoonlijke informatie betreft maar dit geldt natuurlijk ook voor intellectuele eigendommen van organisaties. Informatiebeveiliging gaat dus over inzicht en controle van informatiebronnen die in een organisatie aanwezig zijn. Naast organisatie maatregelen (afspraken/instructies), technische maatregelen (bv gebruik wachtwoordenkluis of 2FA) is ook menselijk gedrag de sleutel tot succes. Maar moeten we hier weer een apart controlesysteem voor opzetten of kunnen we slim combineren in een bestaand bedrijfsmanagement systeem volgens ISO9001? Wij nemen u mee naar ons systeem waarmee we succesvol zijn gecertificeerd voor zowel ISO9001 als ISO27001.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Demo aanvragen