Partners

LeanForms is een software ontwikkelings- en consultancybedrijf, opgericht in 2010 en gevestigd te Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en implementeren van digitale formulieren en software, waardoor organisaties en afdelingen ‘lean’ kunnen samenwerken. Vandaar de naam LeanForms.

LEANBMS

LeanBMS, de totaalleverancier van een simpel digitaal kwaliteitssysteem. In dit pakket zijn de softwarepakketten van LeanForms & Comm’ant volledig geïntegreerd in één pakket. Dit pakket bevat onder andere: procesbeschrijvingen maken, digitale formulieren, documentenbeheer en nog veel meer!

COMM’ANT

Onze partner Comm’ant, gevestigd in Amsterdam, biedt webbased software voor kwaliteitsmanagement en procesmanagement. Sinds 2011 werken we met veel plezier samen aan slimme oplossingen voor onze klanten.

LEAN QUALITY

Lean Quality is hét praktijkgerichte adviesbureau van Breda en omstreken. Organisaties die vakkundige ondersteuning willen bij kwaliteitsmanagement, lean werken en/of andere organisatievraagstukken, kunnen terecht bij Lean Quality.

QLB CONSULTANCY

QLB consultancy is de quality expert in de industrie, Hightech, Automotive en Aerospace. Zij helpen bedrijven te voldoen aan de standaarden in hun branche. Maar ook met het opzetten van een praktisch werkend bedrijfsmanagementsysteem in deze complexe industrieën.

Bekijk hier de video waarom QLB Consultancy voor LeanForms heeft gekozen!

SYMBOL

Symbol realiseert blijvende impact door het verbeteren van processen en ontwikkelen van de organisatie. Ze levert maatwerk via de drie aspecten: strategiebepaling, competentie-ontwikkeling en realisatie en vanuit haar kernwaarden Energiek, Leidend en Samen. Ieder verbetertraject begint met het uitvoeren van een CIMM-assessment, om te bepalen op welk niveau de organisatie momenteel acteert. Lean en Six Sigma methodieken spelen een belangrijke rol bij de aanpak en doorvoeren van verbeteringen.

Daarnaast is LeanForms te vinden in het Smart Experience Center van Symbol!

SENSUS PROCESS MANAGEMENT

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren, verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze online applicatie voor procesmanagement kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

PROCESPUNT

Last but not least: ProcesPunt uit Roosendaal. ProcesPunt is Roosendaal is gespecialiseerd in praktisch procesmanagement. Met een passie voor procesverbetering en kostenbesparing bedient ProcesPunt gemeentes en bedrijven.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Demo aanvragen