Ontdek de voordelen van LeanForms
met de ROI calculator!

Deze calculator geeft een reële indicatie van de ROI, op basis van het aantal gedigitaliseerde processen en het totale aantal gebruikers van LeanForms binnen je organisatie. De berekening wordt uitgevoerd op basis van verspilde zoektijd naar informatie binnen een organisatie.

De zoektijd naar informatie is een resultaat van vele verspillingen binnen organisaties. Denk hierbij aan de verspillingen uit Lean Management zoals zoeken, fouten, wachten of opnieuw verwerken van informatie.

Er wordt gebruik gemaakt van een kengetal berekend met data uit uitgebreide benchmarkstudie binnen organisaties. Bereken nu direct je ROI!

ROI Calculator Rio Calculator

ROI CalculatorResultaten

Jaarlijkse kosten:

Jaarlijkse besparing:

Percentage besparing:

De investering verdient zich altijd terug.

Met LeanForms bespaar je niet alleen op kostbare zoektijd, je optimaliseert ook je processen en maakt gemakkelijk gebruik van de data uit de formulieren voor inzichten en trendanalyses. Dit ondersteunt het continue verbeterproces en verhoogt hiermee de efficiency van bedrijfsprocessen. Zo draag je bij aan winst binnen je onderneming.  Bovendien vereist LeanForms geen IT-investering, omdat het zonder IT-kennis kan worden geïmplementeerd.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.