Consultancy

Ontdek onze praktische aanpak voor ondersteuning bij digitalisering van bedrijfsprocessen en effectief kwaliteitsmanagement.

Ondersteuning op maat

Onze consultants staan klaar om je te begeleiden bij de eerste stappen van digitalisering van bedrijfsprocessen of het opzetten van een compleet Kwaliteitsmanagementsysteem. Of je nu niet weet waar te beginnen, beperkte tijd hebt om zelf aan de slag te gaan of streeft naar een meer praktijkgerichte aanpak, onze consultancy biedt de ondersteuning waar jij dat nodig hebt.

Onze consultancy diensten

Onze werkzaamheden omvatten:

Praktische hulp bij het implementeren van LeanForms, van inventarisatie tot opleveren van complete formulieren sets en rapportages.

Interim diensten /detachering op het gebied van Proces- en Kwaliteitsmanagement.

Implementatie van en ondersteuning bij het Kwaliteitsmanagementsysteem, inclusief voorbereiding en begeleiding bij ISO-certificeringen.

Praktijktrainingen voor medewerkers (training on the job) op gebied van kwaliteit en veiligheid en Lean Management.

“Eén van de sterke punten van LeanForms is de ondersteuning en het partnerschap met klanten. Korte communicatielijnen en de openheid om kennis over te dragen maken LeanForms tot een gewaardeerde leverancier. De mens achter de software maakt uiteindelijk het verschil.”

LeanForms: De kracht achter digitalisering

LeanForms is een uitstekend instrument bij digitalisering en bedrijfsmanagement. Met LeanForms creeër je eenvoudig en snel digitale formulieren en workflows, waardoor bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden.

Als betrouwbare partner in digitalisering biedt LeanForms niet alleen een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, maar ook flexibiliteit en schaalbaarheid om aan de specifieke behoeften van je organisatie te voldoen. De synergie tussen LeanForms en onze consultancydiensten garandeert een naadloze overgang naar een gedigitaliseerde en geoptimaliseerde bedrijfsomgeving.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Succesvol kwaliteitsmanagement

Een doeltreffend kwaliteitsmanagementsysteem ondersteunt niet alleen de uitvoering van je bedrijfsactiviteiten, maar signaleert ook mogelijke verbeteringen voor de toekomst. LeanForms staat klaar om je te begeleiden bij het praktisch en efficiënt inrichten van zo’n systeem (LeanBMS), dat voldoet aan de eisen van verschillende ISO-certificeringen. Denk aan ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement), VCA, ISO 14001 (Milieumanagement) of ISO 27001 (Informatiemanagement).

“Practise what you preach. Natuurlijk werken we bij LeanForms ook met een Kwaliteitsmanagementsysteem en sinds 2020 zijn we gecertificeerd voor ISO9001 en ISO27001.”

Een effectieve RI&E

Het opstellen van een effectieve Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) blijft voor veel bedrijven een uitdaging, vaak door gebrek aan kennis van de wettelijke eisen en de complexiteit van het proces. Hoewel uitbesteding aan experts een oplossing lijkt, leidt dit vaak tot statische documenten die niet actief worden gebruikt. LeanForms biedt een oplossing door de RI&E dynamischer te maken, met functies zoals het koppelen van actiehouders en het instellen van deadlines, waardoor het plan van aanpak consequent wordt uitgevoerd. Dit resulteert in betere arbeidsomstandigheden en meer werkgeluk voor medewerkers. Onze consultants staan voor je klaar om je hierbij te ondersteunen.
 
Lees het artikel ‘RI&E: Van verplichting naar dynamisch instrument‘ om te ontdekken hoe je je RI&E echt kan laten leven binnen je organisatie.

Optimaliseer je organisatie

Bij LeanForms moedigen we ondernemerschap aan en gaan we samen met jou op zoek naar nieuwe verbetermogelijkheden. Risico’s en kansen worden geïnventariseerd, beheerst en benut, omdat vernieuwing en verbetering essentieel zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. Wij sluiten aan bij wat al goed werkt en gebruiken bewezen gereedschappen en managementtechnieken om het praktisch uit te voeren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij je organisatie kunnen ondersteunen met consultancy bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen en kwaliteitsmanagement.

Onze consultants

Pim Schaerlaeckens
Pim Schaerlaeckens

Senior Consultant

 • Technische Bedrijfskunde
 • Het inrichten van kwaliteitsmanagement systemen, voornamelijk in de bouwsector en industrie.

 • ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA, WKB

 • Hardlopen & squashen

Alexander Simons
Alexander Simons

Senior Consultant

 • Integrale & Hogere Veiligheidskunde

 • Hulp bij optimaliseren van veiligheids- en kwaliteitsprocessen.

 • ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA, BRL

 • Survival, tijd doorbrengen met mijn dochter.

Anton Schaerlaeckens
Anton Schaerlaeckens

Senior Consultant

 • Chemische Technologie

 • Bedrijfsmanagement systemen, Lead auditor (kwaliteit), Lean Six Sigma, TPM, QHSE werkwijzen

 • ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, VCA
 • Squashen en Soof de labrador

Lars Heijdeman
Lars Heijdeman

Junior Consultant

 • Business IT & Management

 • Verbinding leggen tussen verschillende afdelingen en functies in een organisatie, met daarbij altijd een IT-gedachte als uitgangspunt.

 • ISO 9001, ISO 14001

 • Hockey & fitness

Karen Haring
Karen Haring

Senior Consultant

 • Econometrie

 • Procesdenker en generalist met brede ervaring in de dienstverlenende en logistieke sector.

 • Het leggen van verbanden, stellen van kritische vragen, handig in Excel.

 • Zwemmen & escape rooms