Fluortubing
Bredenoord
AB Mauri
Terberg Kinglifter
Unipak
Gavilar

Waarom digitaliseren?

Binnen organisaties moeten vaak talloze zaken geregeld worden. Om te voorkomen dat je het overzicht verliest is het digitaliseren van bedrijfsprocessen van cruciaal belang. Zo verlies je geen onnodige tijd aan allerlei extra administratieve handelingen. Met één druk op de knop heb je je het actuele statusoverzicht voor je. Hoe groot de dataverzameling ook is, dankzij digitalisatie behoud je het overzicht. Het zorgt niet alleen voor meer overzicht, maar je bespaart ook kosten en tijd, en je waarborgt de kwaliteit. Zelfs wanneer de werkdruk toeneemt. Tot slot is digitaliseren ook belangrijk voor je positie in de markt. Om je concurrentiepositie te kunnen behouden, is digitaliseren essentieel.

Digitaliseren bedrijfsprocessen

Voordelen digitaliseren bedrijfsprocessen

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zetten we alle voordelen van het digitaliseren van bedrijfsprocessen op een rijtje:

Tijdsbesparing

De doorlooptijd van processen is sneller.

Kostenbesparing

Tijdsbesparing zorgt direct ook voor kostenbesparing.

Verhoogde efficiëntie

Alle informatie op één plek zorgt ervoor dat je het makkelijk kunt analyseren. Daarnaast makkelijk te versturen en delen met anderen.

Verbeterde opslag

Eén systeem waar alle data in verwerkt kan worden. Waar je ook bent, dankzij digitalisatie is informatie altijd toegankelijk.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Wat houdt digitaliseren van je bedrijfsprocessen in?

Digitalisatie betekent niet alleen het verhuizen van alle fysieke documenten en processen die op papier staan naar een digitale omgeving. Ook worden processen worden slimmer ingericht, waardoor je minder handmatige handelingen hoeft te doen en het aantal stappen kunt reduceren. Digitalisatie kan op verschillende niveaus plaatsvinden, denk aan het digitaliseren van het recruitmentproces binnen HR, , controles tijdens het productieproces of inspecties tijdens een bouwproject. Bijna alle informatie en processen binnen een bedrijf kunnen gedigitaliseerd worden.

Jouw bedrijfsprocessen digitaliseren?

De eerste stap is om inzichtelijk te maken welke bedrijfsprocessen er zijn, welke formulieren er binnen het bedrijf zijn en hoe de informatieprocessen lopen. Het in kaart brengen van de te digitaliseren bedrijfsprocessen is ontzettend belangrijk. Om bedrijfsprocessen te digitaliseren, heb je vervolgens de juiste software nodig. Hierbij kun je denken aan software waarmee je facturen digitaal kunt verwerken inspecties kunt uitvoeren of klachten registreert. De software van LeanForms is hierbij heel gebruiksvriendelijk. In één systeem heb je alle informatie rondom je bedrijfsprocessen en je kunt formulieren eenvoudig digitaliseren. Iedereen kan werken met deze software, ook wanneer je weinig tot geen ICT-kennis hebt. Met de rapportagetool kun je rapportages en analyses maken, en met de digitale formulieren leg je alle informatie vast. Voor vragen of advies kun je altijd terecht bij LeanForms. Wij denken graag met je mee hoe het digitaliseren er voor jou uit kan komen te zien.

Digitale formulieren gebruiken

Bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen spelen digitale formulieren een belangrijke rol. Je kunt onder andere sneller bevindingen vastleggen, sneller cijfers verwerken en beter documenteren. Optimaliseer bedrijfsprocessen, maak uitgebreide analyses en laat de formulieren voor je werken met slimme invulvelden. Dankzij digitale formulieren bespaar je maar liefst 30% tijd en maak je de helft minder administratieve fouten. Er zijn reeds bestaande formulieren, maar op maat gemaakte formulieren behoren ook zeker tot de mogelijkheden. Bij LeanForms kun je kiezen voor beide varianten. Zo hebben we diverse kant-en-klare formulieren. Heb jij bepaalde wensen die in een formulier moeten komen? Dan kan er een op maat gemaakt formulier voor je geproduceerd worden.

Wat onze klanten vinden

Boermarke

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat dit in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Dankzij LeanForms lopen er op dit moment veel processen volgens route en met goedkeuring van alle personen die goedkeuring moeten geven.

Niels Reinaardus

opra-turbines-logo

We hebben LeanForms als eerste geïmplementeerd binnen de after-market-unit. Inmiddels hebben we dashboards in LeanForms gemaakt, welke ons direct inzichten geven over de actualiteiten en hierdoor kunnen we direct sturen op de KPI’s. De grafieken van LeanForms bieden ons nu realtime overzicht, dit geeft ons vele voordelen zoals tijdsbesparing en betrouwbaarheid van de data.

Sietse Dorst

coop-logo

Door middel van LeanForms hebben wij al deze losse formulieren, lijsten en handleidingen kunnen digitaliseren in de App van LeanForms. Sinds wij over zijn op LeanForms zijn onze werkprocessen veel efficiënter ingericht. Het scheelt ons praktisch gewoon tijd met onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is werken met LeanForms ontzettend gebruiksvriendelijk en de support is ook altijd top!

Maik Alferink

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Veelgestelde vragen

Digitaliseren bedrijfsprocessen

Digitaliseren bedrijfsprocessen

Digitalisering roept ook vragen op. Hierbij alvast onze antwoorden.

Ja, LeanForms kan op verschillende manieren informatie uitwisselen met andere systemen.
Binnen 3 dagdelen leren onze trainers jullie alle ins en outs van LeanForms, daarnaast beschikken wij over een klantenportal waar alles nog een keer staat uitgelegd.
LeanForms biedt uitgebreide mogelijkheden om rapportages van de ingevulde formulieren te maken. Deze kunnen (met sjablonen) geëxporteerd worden naar Excel. Je kan ook dashboards met realtime grafieken maken.
Nee, er zijn geen aanvullende modules. Je krijgt altijd de beschikking over alle features van LeanForms.