Over ons

LeanForms is een software ontwikkelings- en consultancybedrijf, opgericht in 2010 en gevestigd te Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en implementeren van digitale formulieren en software, waardoor organisaties en afdelingen ‘lean’ kunnen samenwerken. Vandaar de naam LeanForms.

Waarom kiezen voor LeanForms

Bij LeanForms bieden we meer aan alleen software. Naast het ontwikkelen van software bieden we ook consultancydiensten aan en hebben we ruime ervaring in kwaliteits- en bedrijfsmanagement. Ook kunnen we data hosten en installeren voor verschillende marktsectoren. Daarnaast helpen we bij de implementatie van onze digitale formulieren en bieden we advies en ondersteuning bij het inrichten van het workflow managementsysteem.

Doordat wij continu onze producten en dienstverlening blijven innoveren zijn wij tevens ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij een full service dienstverlening aanbieden voor onze klanten. Last but not least: Naast een persoonlijke dienstverlening bieden wij een transparant prijsbeleid. Dat zijn dus geen kleine lettertjes, geen onverwachte kosten en een eerlijke prijsstelling!

Kies je voor LeanForms, dan kies je voor de volgende voordelen:

API koppelingen mogelijk met derde systemen (ERP, Office 365)

Te gebruiken in de cloud of lokaal (on premise)

Realtime rapportages, dashboards & actiemanagement

Automatiseren van werk en bedrijfsproces door workflow management

Quickstart met gratis praktijkvoorbeelden

Te gebruiken voor alle soorten registraties binnen uw organisatie

Onze missie

De missie van LeanForms is om bedrijven te ondersteunen met de digitalisering van de interne informatiestromen. Het doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van digitale formulieren en werkprocessen, door middel van onze gebruiksvriendelijke software.

Onze softwareoplossingen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, waardoor onze oplossingen gemakkelijk op te zetten en aan te passen zijn naar de werkwijze en de taal van de organisatie.

Wij zijn actief in de Nederlandse markt en inmiddels passen al meer dan 50.000 tevreden gebruikers onze software toe binnen hun organisatie. En daar zijn we best een beetje trots op!

Natuurlijk zitten we niet stil, want onze service, diensten en producten kunnen altijd nèt ietsje beter worden. Daarom zetten we elke dag graag die stap extra voor onze klanten.

Geschiedenis van LeanForms

LeanForms is ontstaan vanuit de wens om een eigen workflow managementsysteem te ontwikkelen, verkopen, hosten en installeren, om processen op de werkvloer te vereenvoudigen.

Hiervoor wilden we een systeem ontwikkelen dat laagdrempelig, betaalbaar en multifunctioneel inzetbaar is. Het idee is ontstaan 2006, waarna eigenaren Anton Schaerlaeckens en Ronald Copal de handen ineen sloegen.

Anton richtte zich op kwaliteitsmanagement van onze producten, Ronald richtte zich op het ontwerpen en het lean maken van de software. Na jaren van testen en ontwikkelen is in 2010 LeanForms opgericht en met onze software kunnen we ons eigen workflow managementsysteem aanbieden.

Dat noemen we: registreren en beheren in eenvoud.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die samen zorgen we voor een complete uitrol van LeanForms. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij denken graag mee in oplossingen voor jouw organisatie.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.