UMC
Terberg Kinglifter
Unipak
Damen
Winters bouw & ontwikkeling
AB Mauri

Belang van registratieformulieren

De processen in je bedrijf en het maken van registratieformulieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt een registratieformulier gebruiken voor administratief werk, maar ook om processen te borgen, juridische zaken te registreren of informatie vast te leggen. Doordat veel acties en beslissingen genomen worden met behulp van alle beschikbare data, is het belangrijk dat deze data vastgelegd wordt op de juiste manier. Sterker nog, als bedrijf ontkom je er niet aan om informatie te documenteren. Je wilt tenslotte niet dat er fouten gemaakt worden of dat er verkeerde beslissingen genomen worden. Veel bedrijven zijn dan ook ontzettend veel tijd kwijt om alles vast te leggen. Dit wordt vaak gedaan door meerdere mensen, binnen verschillende afdelingen, op diverse locaties en misschien ook nog eens binnen verschillende functies. Dat gaat ten koste van de structuur. Digitale registratieformulieren kunnen dit efficiënter en gestructureerder voor je oplossen.

Met behulp van informatiemanagement kunnen bedrijven efficiëntere en gestructureerdere processen realiseren, waarbij digitale registratieformulieren een belangrijke rol spelen.

Formulieren app

Slimme digitale registratieformulieren

Registratieformulieren zijn zeer eenvoudig in gebruik. Waar bedrijven vroeger nog alle informatie moesten registreren met een pen en wat papier, kan dat vandaag de dag gelukkig een stuk slimmer. Slimme digitale registratieformulieren zijn daar een goed voorbeeld van. Dit zijn formulieren die een standaard template hebben, waardoor keer op keer dezelfde informatie wordt ingevuld.

Dankzij aanwezige slimme functies word je geholpen met invullen. Het is dus niet alleen veel gebruiksvriendelijker, maar ook tijdsbesparend, betrouwbaarder en overzichtelijker. Door de ingebouwde workflow wordt de informatie ook direct gecommuniceerd naar een andere afdeling of functionaris om deze op te volgen.

Wat zijn de voordelen van een digitaal registratieformulier?

Het bespaart je minimaal 30% aan tijd.

Er worden minder fouten gemaakt, tot maar liefst 50% minder.

De kwaliteit en productiviteit wordt verhoogd.

Je hebt voortaan actuele rapportages die visueel worden weergegeven.

Het verbetert de communicatie.

Niet of slecht ingevulde formulieren zijn verleden tijd.

Eenvoudige implementatie zonder IT-kennis

Geen onnodige kosten meer door extra werkzaamheden en/of dubbele administraties.

Benieuwd hoeveel tijd je kunt besparen?

Wil jij weten wat digitale registratieformulieren jou op kunnen leveren? Vraag dan onze geheel vrijblijvend demo aan. Vraag vandaag nog een gratis demo aan dan laten we je snel zien hoe alles werkt.

Een registratieformulier op maat

Er bestaan talloze registratieformulieren,waarvan wij er diverse al voor je hebben klaarstaan. Bij LeanForms kunnen we echter ook een registratieformulier helemaal op maat voor jou maken. Zo kunnen er specifieke wensen aan een formulier toegevoegd worden en kunnen juist bepaalde zaken, die voor jouw bedrijf niet van belang zijn, weggelaten worden. Op die manier wordt er een optimaal registratieformulier ontwikkeld en kunnen jouw medewerkers direct aan de slag.

Soorten registratieformulieren

LeanForms heeft diverse kant-en-klare formulieren voor je klaarstaan. De formulieren zijn onderverdeeld in verschillende sectoren en gebieden.

Bouw

Dienstverlening

Veiligheid

Productie

Kwaliteitsmanagement

ISO 9001

ISO 27001

Wat onze klanten vinden

Akarton

Het eenvoudig importeren van een bronbestand resulteert in een groot bereik voor het verkrijgen van klanteninformatie. Problemen in productie worden middels een iPad direct doorgegeven naar de kwaliteitsafdeling. Geen tijdrovende fieldtrips meer en daardoor veel efficiënter werken met elkaar. Het automatiseren van onze formulieren brengt daardoor heel veel efficiency op alle afdelingen.

Erwin Aelen

Boermarke

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat dit in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Dankzij LeanForms lopen er op dit moment veel processen volgens route en met goedkeuring van alle personen die goedkeuring moeten geven.

Niels Reinaardus

opra-turbines-logo

We hebben LeanForms als eerste geïmplementeerd binnen de after-market-unit. Inmiddels hebben we dashboards in LeanForms gemaakt, welke ons direct inzichten geven over de actualiteiten en hierdoor kunnen we direct sturen op de KPI’s. De grafieken van LeanForms bieden ons nu realtime overzicht, dit geeft ons vele voordelen zoals tijdsbesparing en betrouwbaarheid van de data.

Sietse Dorst

Ontwerp je eigen registratieformulier

Veelgestelde vragen

Registratieformulieren

Digitalisering roept ook vragen op. Hierbij alvast onze antwoorden.

Ja, LeanForms kan op verschillende manieren informatie uitwisselen met andere systemen.
Binnen 3 dagdelen leren onze trainers jullie alle ins en outs van LeanForms, daarnaast beschikken wij over een klantenportal waar alles nog een keer staat uitgelegd.
LeanForms biedt uitgebreide mogelijkheden om rapportages van de ingevulde formulieren te maken. Deze kunnen (met sjablonen) geëxporteerd worden naar Excel. Je kan ook dashboards met realtime grafieken maken.
Nee, er zijn geen aanvullende modules. Je krijgt altijd de beschikking over alle features van LeanForms.