Fluortubing
Bredenoord
AB Mauri
Terberg Kinglifter
Unipak
Gavilar

Wat is digitale transformatie

Digitale transformatie is een manier om technologie te gebruiken om processen te stroomlijnen en efficiëntie te verbeteren. Je vervangt traditionele methoden en processen door digitale alternatieven.

Digitale formulieren zijn een goed voorbeeld van digitale transformatie. Ze vervangen handmatige papieren formulieren en kunnen snel en gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Door workflows in te stellen, kunnen taken en notificaties automatisch worden afgehandeld, wat de efficiëntie en samenwerking verbetert en zo bijdraagt aan jouw digitale transformatie.

digitale transformatie

Voordelen digitale transformatie

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zetten we alle voordelen van digitale transformatie voor jouw organisatie op een rijtje:

Tijdsbesparing

De doorlooptijd van processen is sneller.

Verhoogde efficiëntie

Alle informatie op één plek zorgt ervoor dat je het makkelijk kunt analyseren. Daarnaast makkelijk te versturen en delen met anderen.

Kostenbesparing

Tijdsbesparing zorgt direct ook voor kostenbesparing.

Verbeterde opslag

Eén systeem waar alle data in verwerkt kan worden. Waar je ook bent, dankzij digitalisatie is informatie altijd toegankelijk.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke en aanpasbare tool voor je digitale transformatie die aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften kan worden aangepast? LeanForms is gemakkelijk te gebruiken en de formulieren zijn naar wens aan te passen, zelfs als je geen IT-ervaring hebt.

Er zijn veel formulieren aanwezig in onze bibliotheek met kant-en-klare formulieren, maar als je specifieke wensen hebt, behoren op maat gemaakte formulieren ook zeker tot de mogelijkheden.

Ontdek de gebruiksvriendelijke tool voor je digitale transformatie!

Bespaar kosten en verhoog productiviteit

Door het digitaliseren van formulieren en workflows kun je kosten verlagen en je organisatie wendbaarder en flexibeler maken. Je vermindert het risico op fouten en verspilling van tijd en papier. Hierdoor kunnen jouw medewerkers zich richten op waardevolle taken en de productiviteit verhogen. Door een meer gestroomlijnde en geautomatiseerde manier van werken kun je sneller en effectiever reageren op veranderende omstandigheden en nieuwe uitdagingen.

Kwaliteitsmanagement stelt je in staat om continue verbetering te realiseren en te voldoen aan de steeds hogere eisen van klanten en regelgeving.

Digitale transformatie: Dashboards en rapportages

Dashboards en rapportages geven je de mogelijkheid om prestaties te volgen, problemen op te sporen en beslissingen te nemen op basis van real-time data.

Houdt bijvoorbeeld de voortgang van projecten bij en voorkom vertragingen door problemen op te lossen voordat ze groter worden. Of spoor veiligheidsrisico’s op, waardoor de veiligheid op de werkvloer of bouwplaats wordt verbeterd. Dit is essentieel in jouw digitale transformatie.

Wat onze klanten vinden

Boermarke

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat dit in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Dankzij LeanForms lopen er op dit moment veel processen volgens route en met goedkeuring van alle personen die goedkeuring moeten geven.

Niels Reinaardus

opra-turbines-logo

We hebben LeanForms als eerste geïmplementeerd binnen de after-market-unit. Inmiddels hebben we dashboards in LeanForms gemaakt, welke ons direct inzichten geven over de actualiteiten en hierdoor kunnen we direct sturen op de KPI’s. De grafieken van LeanForms bieden ons nu realtime overzicht, dit geeft ons vele voordelen zoals tijdsbesparing en betrouwbaarheid van de data.

Sietse Dorst

coop-logo

Door middel van LeanForms hebben wij al deze losse formulieren, lijsten en handleidingen kunnen digitaliseren in de App van LeanForms. Sinds wij over zijn op LeanForms zijn onze werkprocessen veel efficiënter ingericht. Het scheelt ons praktisch gewoon tijd met onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is werken met LeanForms ontzettend gebruiksvriendelijk en de support is ook altijd top!

Maik Alferink

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Veelgestelde vragen

Digitale transformatie

Digitaliseren bedrijfsprocessen

Digitalisering roept ook vragen op. Hierbij alvast onze antwoorden.

Ja, LeanForms kan op verschillende manieren informatie uitwisselen met andere systemen.
Binnen 3 dagdelen leren onze trainers jullie alle ins en outs van LeanForms, daarnaast beschikken wij over een klantenportal waar alles nog een keer staat uitgelegd.
LeanForms biedt uitgebreide mogelijkheden om rapportages van de ingevulde formulieren te maken. Deze kunnen (met sjablonen) geëxporteerd worden naar Excel. Je kan ook dashboards met realtime grafieken maken.
Nee, er zijn geen aanvullende modules. Je krijgt altijd de beschikking over alle features van LeanForms.