Unipak
REASeuro
Terberg Machines
Fluortubing
Bredenoord

Schakel LeanForms in voor je procesoptimalisatie 

Wat is een kwaliteitsmanagementsysteem?

Sta je aan het roer als directielid, ben je een productiemanager die operationele processen beheert of een gedreven QHSE manager die streeft naar kwaliteit en continue verbetering? Wat je functie ook is, LeanForms biedt jou de kans om optimaal te profiteren van geavanceerde softwaremogelijkheden. Met onze gebruiksvriendelijke software kun je moeiteloos digitale formulieren ontwikkelen, compleet met geïntegreerde workflows. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te finetunen en naadloos analyses en rapportages te genereren. Dit vertaalt zich direct in aanzienlijke tijdsbesparingen en vermindering van administratieve fouten, waardoor jouw organisatie efficiënter en effectiever te werk kan gaan. We vertellen je graag hoe de inzet van LeanForms kan bijdragen aan een betere procesoptimalisatie.

Procesoptimalisatie: Efficiënter werken door slimme digitalisering

Wat is een kwaliteitsmanagementsysteem?

Digitalisering is essentieel voor organisaties, maar vaak ontbreekt het aan helder informatiemanagement. Dit leidt tot beslissingen gebaseerd op verouderde informatie en extra werk. Procesoptimalisatie is cruciaal om dit te voorkomen. Het omvat het analyseren van bestaande processen, identificeren van knelpunten, definiëren van verbeteringen en deze implementeren.

Goede registraties zijn hierbij van essentieel belang, omdat ze de basis vormen voor betrouwbare analyses en besluitvorming. Deze zorgen niet alleen voor efficiëntere processen, betrouwbare analyses en beslissingen, maar voorkomt ook verlies van waardevolle informatie. 

Is jouw bedrijf op zoek naar manieren om de efficiëntie en structuur van operationele processen te verbeteren? Wil je graag meer tijd vrijmaken voor de kernactiviteiten die er echt toe doen? Als dat het geval is, dan nodigen we je van harte uit om direct een demo aan te vragen. Door dit te doen, krijg je de kans om zelf te ervaren hoe LeanForms jouw organisatie kan helpen en welke voordelen dit met zich meebrengt. Laat ons je begeleiden op de weg naar procesoptimalisatie en ontdek hoe LeanForms het verschil kan maken voor jouw bedrijf.

Vraag vrijblijvend een demo aan

Zo werkt LeanForms bij het verbeteren van je procesoptimalisatie 

Waarom een kwaliteitsmanagementsysteem?

LeanForms biedt een bijzonder gebruiksvriendelijke software, zelfs als je geen achtergrond hebt in de ICT. Met onze software heb je volledige controle over de inhoud van digitale formulieren en we zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt met onze basistraining. We begeleiden je door vijf eenvoudige stappen om ons systeem optimaal te benutten voor je procesoptimalisatie: 

1. Verkennen

In deze fase bedenk je wat je allemaal wilt opnemen in het formulier en bepaal je welke stappen gebruikers moeten volgen tijdens het proces. Dit is het moment om je ideeën te structureren. 

2. Bouwen

Vervolgens kun je aan de slag met het daadwerkelijke bouwen van het formulier. Hier stel je de route vast en wijs je rechten toe aan specifieke medewerkers. Jij hebt de volledige controle over welke informatie waar beschikbaar is en voor wie. 

3. Rapportage

Om eenvoudig rapportages en analyses te genereren, stel je rapportage sjablonen in of maak je je eigen sjabloon. Dit maakt het mogelijk om waardevolle inzichten te verkrijgen uit de gegevens die je verzamelt. 

4. Testen

Voordat je het formulier activeert, is het verstandig om een test uit te voeren. Hiermee kun je ervoor zorgen dat alle activiteiten naar behoren werken en dat er geen onverwachte problemen optreden. 

5. Aan de slag

Zodra alles naar behoren functioneert, kun je het formulier activeren en meteen beginnen met het ervaren van de voordelen van LeanForms. Je zult merken hoeveel tijd je bespaart en hoe soepel je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. 

Met LeanForms is het bouwen en beheren van digitale formulieren en checklijsten een intuïtief proces dat toegankelijk is voor iedereen, ongeacht hun technische vaardigheden. 

Hoe zorgt het gebruik van onze formulieren voor een verbeterde procesoptimalisatie? 

Waaruit bestaat een kwaliteitsmanagementsysteem?

Wanneer je ervoor kiest om LeanForms in te zetten voor je procesoptimalisatie, profiteer je van veel voordelen die ons onderscheiden van onze concurrenten. Denk hierbij aan: 

Door gebruik te maken van de digitale formulieren van LeanForms besparen gebruikers tenminste 30% aan tijd. Dit komt doordat alle informatie centraal in één systeem wordt weergegeven. Je gebruikt één slim formulier, in plaats van talloze fysieke formulieren. 

Met behulp van de digitale formulieren kun je al jouw registratieprocessen digitaliseren. 

Door de informatievoorziening te centraliseren is de informatie altijd up-to-date en maken medewerkers tot 50% minder fouten. 

Processen sluiten naadloos op elkaar aan en interne communicatie wordt verbeterd, waardoor alles gestroomlijnd is en doorlooptijden worden verkort. 

Je maakt eenvoudig grafieken en draaitabellen en al deze rapportages zijn gebaseerd op de meest recente informatie. 

Ook zonder IT-kennis kun je het makkelijk implementeren. Je kunt het zowel lokaal als in de Cloud gebruiken en je kunt het koppelen aan systemen zoals ERP en Office. Bij aanvang ontvang je een aantal praktijkvoorbeelden en een Quickstart handleiding. 

De ISO-certificering wordt steeds vaker verplicht gesteld door opdrachtgevers en leveranciers. Hiermee toon je aan dat je in staat bent om producten, processen en diensten constant te kunnen optimaliseren. Juist hiermee kan LeanForms jou helpen. 

Procesoptimalisatie

Waaruit bestaat een kwaliteitsmanagementsysteem?

Kortom, door gebruik te maken van de software van LeanForms investeer je in de toekomst van jouw bedrijf. Ervaar zelf wat LeanForms kan betekenen voor je procesoptimalisatie. 

Ben je benieuwd wat prosecoptimalisatie voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis demo aan bij LeanForms. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is!

Wat onze klanten vinden

Het online formulieren systeem van LeanForms geeft veel voordelen, zowel bij het invoeren als bij het verwerken van de data. De combinatie LeanProcess met LeanForms heeft gezorgd dat we een online managementsysteem hebben dat goed op elkaar aansluit. Op dit moment hebben we een online beheersbaar managementsysteem welke toegankelijk is voor alle medewerkers met eenvoudig in te vullen online formulieren op verschillende devices.

Maico de Jong

opra-turbines-logo

We hebben LeanForms als eerste geïmplementeerd binnen de after-market-unit. Hier zijn we begonnen met de digitalisering van de formulieren. Inmiddels hebben we dashboards in LeanForms gemaakt, welke ons direct inzichten geven over de actualiteiten en hierdoor kunnen we direct sturen op de KPI’s. De grafieken van LeanForms bieden ons nu realtime overzicht, dit geeft ons vele voordelen zoals tijdsbesparing en betrouwbaarheid van de data.

Sietse Dorst

Logo LeDuc

Wij hebben middels LeanForms een instrument in handen om diverse procesregistraties effectief uit te voeren. Van belang is dat (net als bij andere softwaresystemen) in de organisatie een aantal key-users zijn die de functionaliteit beheersen. Wanneer dat georganiseerd is, kun je de functionaliteit gemakkelijk uitbreiden naar andere deelprocessen. Je hoeft geen softwareontwikkelaar te zijn om de tool verder uit te bouwen binnen de organisatie.

Coen Slurink

Veelgestelde vragen

Procesoptimalisatie

Digitalisering roept ook vragen op. Hierbij alvast onze antwoorden.

Ja, LeanForms kan op verschillende manieren informatie uitwisselen met andere systemen.
Binnen 3 dagdelen leren onze trainers jullie alle ins en outs van LeanForms, daarnaast beschikken wij over een klantenportal waar alles nog een keer staat uitgelegd.
LeanForms biedt uitgebreide mogelijkheden om rapportages van de ingevulde formulieren te maken. Deze kunnen (met sjablonen) geëxporteerd worden naar Excel. Je kan ook dashboards met realtime grafieken maken.
Nee, er zijn geen aanvullende modules. Je krijgt altijd de beschikking over alle features van LeanForms.