Business Intelligence

13 juli 2022

Business intelligence (BI) helpt organisaties bij het nemen en onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Hierbij maakt BI gebruik van de in en rondom de organisatie aanwezige kennis. Grote hoeveelheden data worden omgezet in bruikbare informatie.

Het doel van BI (Business Intelligence) is om aanwezige data te vertalen naar informatie op basis waarvan je je onderneming stuurt. Kenmerkend voor een BI systeem is data visualisatie en analyse van gegevens uit je softwaretoepassingen.

Belangrijke voordelen van BI zijn dat alle informatie op één centrale plek staat, dat door automatisch gegevens te verzamelen veel tijd bespaart kan worden en dat betere beslissingen gemaakt kunnen worden, omdat dieper in de gegevens gedoken kan worden.

Alle informatie omtrent managementsystemen, Lean management en het digitaliseren van workflows is eenvoudig terug te lezen in de begrippenlijst!

Waarom de software van LeanForms?

LeanForms voegt alle informatie en formulieren rondom bedrijfsprocessen samen in één systeem en zorgt ervoor dat formulieren eenvoudig gedigitaliseerd worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk drag en drop systeem, hoef je geen ICT’er te zijn om gebruik te kunnen maken van onze software.

Hierdoor ben je minder tijd en geld kwijt aan het up-to-date houden en digitaliseren van systemen.

Informatie is altijd up-to-date en direct beschikbaar voor alle betrokken medewerkers. Bovendien worden medewerkers automatisch op de hoogte gesteld wanneer er een actie vereist is.

Analyses en rapportages maken doe je heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke rapportagetool. De digitale formulieren van LeanForms brengen dus veel verschillende voordelen met zich mee.

30% time saving

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Relevante blog artikelen 

Ga naar de bovenkant