ERP

13 juli 2022

Enterprise resource planning (ERP) staat voor een softwarepakket gebruikt binnen organisaties ter ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf. Een ERP-programma bestaat meestal uit kleine deelprogramma’s die allemaal een specifieke taak ondersteunen.

Tegenwoordig worden ERP-systemen in alle soorten en maten geleverd. Hierdoor is de software interessant geworden voor meerdere soorten bedrijven. Naast multinationals kunnen ook middelgrote en zelfs kleine bedrijven hun processen stroomlijnen.

Het meest voorkomende argument voor het aanschaffen van een ERP-pakket, is dat het resulteert in de besparing van tijd en geld. De reden is dat alle belangrijkste bedrijfsinformatie is gekoppeld in één database en dus op elk moment van de dag voor iedereen toegankelijk is.

Alle informatie omtrent managementsystemen, Lean management en het digitaliseren van workflows is eenvoudig terug te lezen in de begrippenlijst!

Waarom de software van LeanForms?

LeanForms voegt alle informatie en formulieren rondom bedrijfsprocessen samen in één systeem en zorgt ervoor dat formulieren eenvoudig gedigitaliseerd worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk drag en drop systeem, hoef je geen ICT’er te zijn om gebruik te kunnen maken van onze software.

Hierdoor ben je minder tijd en geld kwijt aan het up-to-date houden en digitaliseren van systemen.

Informatie is altijd up-to-date en direct beschikbaar voor alle betrokken medewerkers. Bovendien worden medewerkers automatisch op de hoogte gesteld wanneer er een actie vereist is.

Analyses en rapportages maken doe je heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke rapportagetool. De digitale formulieren van LeanForms brengen dus veel verschillende voordelen met zich mee.

30% time saving

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Relevante blog artikelen 

Ga naar de bovenkant