ISO 9001

15 juli 2022

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een ISO 9001 certificaat toont men klanten en prospects dat processen voldoen aan internationale normen en dat men veel waarde hecht aan continue verbetering.

Door het hanteren van de best practice-beginselen van ISO 9001 helpt certificering bij het ontwikkelen van een doortastende aanpak van risicomanagement. Het zorgt voor een diepgaander besef van de interne en externe context van een organisatie, wat resulteert in een verhoogde kans op het behalen van doelen en resultaten.
Een ISO 9001 certificering kan aangevraagd worden bij een certificatie-instelling. Een externe en onafhankelijke ISO 9001 auditor zal een audit uitvoeren om vast te stellen of het systeem voldoet aan de eisen in de ISO 9001 norm.

Wat is het nut van een ISO 9001 certificaat? Voor de ene ondernemer zit het voordeel vooral in de commerciële waarde van het certificaat. Voor de andere ondernemer is het een middel om zijn of haar organisatie verder te professionaliseren.                  

Alle informatie omtrent managementsystemen, Lean management en het digitaliseren van workflows is eenvoudig terug te lezen in de begrippenlijst!

Waarom de software van LeanForms?

LeanForms voegt alle informatie en formulieren rondom bedrijfsprocessen samen in één systeem en zorgt ervoor dat formulieren eenvoudig gedigitaliseerd worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk drag en drop systeem, hoef je geen ICT’er te zijn om gebruik te kunnen maken van onze software.

Hierdoor ben je minder tijd en geld kwijt aan het up-to-date houden en digitaliseren van systemen.

Informatie is altijd up-to-date en direct beschikbaar voor alle betrokken medewerkers. Bovendien worden medewerkers automatisch op de hoogte gesteld wanneer er een actie vereist is.

Analyses en rapportages maken doe je heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke rapportagetool. De digitale formulieren van LeanForms brengen dus veel verschillende voordelen met zich mee.

30% time saving

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Relevante blog artikelen 

Ga naar de bovenkant