Lean transformatie

15 juli 2022

Bij een Lean transformatie wordt een organisatie dusdanig ingericht dat de klant het uitgangspunt is en de medewerker in de uitvoering centraal wordt gesteld. Het resultaat is een organisatie waar continu verbeteren en vernieuwen de standaard is en waar optimale waarde voor de klant gecreëerd wordt.

Na een succesvolle Lean transformatie zien we dat de klanttevredenheid omhooggaat, net als de financiële resultaten. Bij een transformatie is de Lean methode geen doel, maar een middel. De organisatie wordt opnieuw vormgegeven vanuit de behoeftes van de klant. In de uitvoering van de processen staat de medewerker centraal.

Bij een Lean transformatie zien we een organisatie waar continu verbeteren en vernieuwen het nieuwe normaal is.

Alle informatie omtrent managementsystemen, Lean management en het digitaliseren van workflows is eenvoudig terug te lezen in de begrippenlijst!

Waarom de software van LeanForms?

LeanForms voegt alle informatie en formulieren rondom bedrijfsprocessen samen in één systeem en zorgt ervoor dat formulieren eenvoudig gedigitaliseerd worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk drag en drop systeem, hoef je geen ICT’er te zijn om gebruik te kunnen maken van onze software.

Hierdoor ben je minder tijd en geld kwijt aan het up-to-date houden en digitaliseren van systemen.

Informatie is altijd up-to-date en direct beschikbaar voor alle betrokken medewerkers. Bovendien worden medewerkers automatisch op de hoogte gesteld wanneer er een actie vereist is.

Analyses en rapportages maken doe je heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke rapportagetool. De digitale formulieren van LeanForms brengen dus veel verschillende voordelen met zich mee.

30% time saving

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Relevante blog artikelen 

Ga naar de bovenkant