Scrum

15 juli 2022

Scrum is een werkwijze die teams in staat stelt om op een flexibele wijze een (software) product te maken. Het team is zelf verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van de oplossing op de klantvraag.

Scrum wordt toegepast in teamverband waar de teams niet groter zijn dan 11 personen. Scrum Teams zijn multidisciplinair en zelfsturend, wat betekent dat de teamleden onderling bepalen wie wat doet, wanneer en hoe.

Het Scrum raamwerk is gebaseerd op continu leren en aanpassen aan fluctuerende factoren. Het erkent dat het team niet alles weet aan het begin van een project en zal evolueren door ervaring. Scrum is gestructureerd om teams te helpen zich op natuurlijke wijze aan te passen aan veranderende omstandigheden en gebruikersvereisten, met herprioritering ingebouwd in het proces en korte releasecycli zodat het team constant kan leren en verbeteren.         

Transformeer je Scrum-processen met LeanForms!

Vereenvoudig het beheer van taken, verhoog de productiviteit en verbeter de samenwerking binnen je Scrum-teams. Ontdek de perfecte synergie tussen LeanForms en Scrum vandaag nog!

Alle informatie omtrent managementsystemen, Lean management en het digitaliseren van workflows is eenvoudig terug te lezen in de begrippenlijst!

Waarom de software van LeanForms?

LeanForms voegt alle informatie en formulieren rondom bedrijfsprocessen samen in één systeem en zorgt ervoor dat formulieren eenvoudig gedigitaliseerd worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk drag en drop systeem, hoef je geen ICT’er te zijn om gebruik te kunnen maken van onze software.

Hierdoor ben je minder tijd en geld kwijt aan het up-to-date houden en digitaliseren van systemen.

Informatie is altijd up-to-date en direct beschikbaar voor alle betrokken medewerkers. Bovendien worden medewerkers automatisch op de hoogte gesteld wanneer er een actie vereist is.

Analyses en rapportages maken doe je heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke rapportagetool. De digitale formulieren van LeanForms brengen dus veel verschillende voordelen met zich mee.

30% time saving

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Relevante blog artikelen 

Ga naar de bovenkant