INGRAM Micro
Jan Snel
KROHNE
Unipak
REASeuro

Waarom een formulieren app voor online formulieren?

Een formulieren app bespaart je simpelweg tijd, geld en frustraties. De voordelen op een rijtje:

Gemak

Met de digitale formulieren app maak je een einde aan onnodig papierwerk. Geen onjuiste versies, overtypen van formulieren of ontbrekende velden meer. Foto’s direct toevoegen in je formulier.

Efficiëntie

LeanForms bundelt in één overzicht alle benodigde formulieren voor bijvoorbeeld een audit of je ISO-certificering.

Altijd en overal beschikbaar

Niemand hoeft meer te zoeken naar formulieren en ze kunnen altijd en overal door iedereen worden ingevuld. Of dat nu op kantoor of op de werkplaats is.

Real time overzicht

De registraties die zijn gemaakt met de formulieren app worden automatisch gesynchroniseerd met de desktop applicatie. Alle rapportages en eventuele dashboards zijn hierdoor altijd actueel.

Tijdsbesparing

Met een formulieren app kun je makkelijk, doelgericht en efficiënt aan de slag. Je zal versteld staan hoeveel tijd je hiermee bespaart.

Minder fouten

De online formulieren zijn altijd op één centrale plek beschikbaar en up-to-date. Alles helder en overzichtelijk gerangschikt, dat scheelt de helft aan fouten.

Eenvoudig registreren met een formulieren app

Door het gebruik van online formulieren kun je al je belangrijke bedrijfs- en werkprocessen digitaliseren. De formulieren app zorgt dat de formulieren altijd en overal beschikbaar zijn, precies op het moment dat het uitkomt. Met onze software kun je formulieren heel gemakkelijk registreren met de app. Je kunt de software gebruiken op een desktop, maar ook op een telefoon of tablet. Voor alle soorten registraties die je maar kan bedenken. Bovendien kan de software gekoppeld worden aan andere systemen zoals Office 365 en ERP. Zo gaan er geen waardevolle applicaties verloren en benut je al je systemen optimaal.

Formulieren app LeanForms

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Functies

De mogelijkheden van de digitale formulieren app zijn eindeloos. En om het je gemakkelijk te maken hebben wij al heel veel standaard templates voor je gemaakt. Zelf online formulieren maken kan natuurlijk ook. Standaard of maatwerk, jij kiest en wij leveren. De handige functies van de formulieren app op een rij.

Realtime inzicht dankzij dashboards

Met onze handige tools maak je heel eenvoudig en intuïtief dashboards, rapportages, grafieken en tabellen op basis van realtime data met vrijwel één druk op de knop.

Automatische slimme formulieren

Geen tig verschillende formulieren meer, maar één slim formulier dat handige velden en dropdown lijsten bevat zodat het door iedereen gebruikt kan worden.

Koppelmogelijkheden

De digitale formulieren app is eenvoudig te koppelen aan je bestaande software en systemen zoals ERP en Office 365.

Zowel online als offline

Je kunt met onze software werken in de Cloud, maar ook lokaal. Net hoe het uitkomt. Je kunt de app overal gebruiken, of je nu op locatie bent of onderweg. Geen internet? Ook dan zijn geselecteerde formulieren beschikbaar voor gebruik.

Digitaal registreren

Leg in een handomdraai belangrijke informatie en besluiten vast en voldoe eenvoudig aan wet- en regelgeving. Je kunt ook beeldmateriaal toevoegen en bewerken.

Gegevens inlezen met datasets

Een formulier maken met de software van LeanForms gaat snel en eenvoudig. Iedereen kan het. Aan de hand van datasets kan onze software je papierwinkel in één bulk inlezen.

Automatische PDF-sjablonen

Informatie naar derden versturen? Via de formulieren app verstuur je je data eenvoudig als pdf. Gemakkelijk, veilig en snel.

Automatische workflow

Dankzij de software wordt de registratie en het proces gedigitaliseerd. Zo komt informatie altijd bij de juiste personen terecht zonder manuele handeling. Door deze automatische workflow kun je sneller en efficiënter werken.

Hoe werkt de digitale formulieren app?

In maar een paar stappen maak je al een handige formulieren app. Dit doe je door te beginnen bij de basis. Wat moet er in het formulier komen en welk pad moeten je collega’s volgen? Vervolgens richt je het formulier in, leg je de route vast en ken je iedereen de juiste rechten toe. Kies of maak een sjabloon en je tovert eenvoudig een rapportage of analyse tevoorschijn. Even testen of alles klopt en je bent helemaal klaar om van alle voordelen te profiteren.

Veiligheid van de app

Je moet er niet aan denken dat belangrijke informatie van je organisatie op straat beland of in de verkeerde handen terecht komt. Daarom maakt LeanForms altijd gebruik van een beveiligde server. Dit is een veilige en vertrouwde oplossing voor registratie van data uit je bedrijfsprocessen. LeanForms is bovendien ISO 9001 en 27001 gecertificeerd.

Kosten formulieren app

Bij LeanForms kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij hanteren vaste licentieprijzen per maand zonder jaarlijkse indexaties of tussentijdse prijsverhogingen. De hoogte van het bedrag hangt af van het starttarief van de licentie en het aantal gebruikers. Ook is het mogelijk om LeanForms trainingen voor medewerkers te laten geven of het totaalbeheer van de formulieren app te laten verzorgen. Natuurlijk maken we graag een offerte op maat voor je.

Online formulieren: Weg met papieren lijstjes

Online formulieren bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele papieren formulieren. Er is geen fysieke opslag nodig is en het vermindert het risico op verlies of beschadiging van papieren documenten. Daarnaast maakt digitale opslag en verwerking van informatie het proces van verzamelen, analyseren en delen veel efficiënter en nauwkeuriger.

Wat onze klanten vinden

opra-turbines-logo

We hebben LeanForms als eerste geïmplementeerd binnen de after-market-unit. Inmiddels hebben we dashboards in LeanForms gemaakt, welke ons direct inzichten geven over de actualiteiten en hierdoor kunnen we direct sturen op de KPI’s. De grafieken van LeanForms bieden ons nu realtime overzicht, dit geeft ons vele voordelen zoals tijdsbesparing en betrouwbaarheid van de data.

Sietse Dorst

coop-logo

Door middel van LeanForms hebben wij al deze losse formulieren, lijsten en handleidingen kunnen digitaliseren in de App van LeanForms. Sinds wij over zijn op LeanForms zijn onze werkprocessen veel efficiënter ingericht. Het scheelt ons praktisch gewoon tijd met onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is werken met LeanForms ontzettend gebruiksvriendelijk en de support is ook altijd top!

Maik Alferink

Door de aanschaf van LeanForms kan er nu efficiënter samengewerkt worden. Daarnaast zijn de QHSE registraties centraal opgeslagen en automatisch vormgegeven in rapportages en real-time dashboards. Dit zorgt voor continue verbetering van de bedrijfsprestaties. Hierdoor is het mogelijk om het maximale potentieel uit onze business units te halen en dit als klantwaarde over te dragen aan onze klanten.

Stephan Baaij

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Veelgestelde vragen

Formulieren app

Digitalisering roept ook vragen op. Hierbij alvast onze antwoorden.

Ja, LeanForms kan op verschillende manieren informatie uitwisselen met andere systemen.
Binnen 3 dagdelen leren onze trainers jullie alle ins en outs van LeanForms, daarnaast beschikken wij over een klantenportal waar alles nog een keer staat uitgelegd.
LeanForms biedt uitgebreide mogelijkheden om rapportages van de ingevulde formulieren te maken. Deze kunnen (met sjablonen) geëxporteerd worden naar Excel. Je kan ook dashboards met realtime grafieken maken.
Nee, er zijn geen aanvullende modules. Je krijgt altijd de beschikking over alle features van LeanForms.