ISO audit

15 juli 2022

De ISO-norm eist een toetsing of het ISO kwaliteitsmanagementsysteem goed en effectief geïmplementeerd is en of deze in de praktijk ook daadwerkelijk werkt. Een audit is het toetsingsmiddel en stelt organisaties in staat zich continu te verbeteren. De interne processen worden hierbij onder de loep genomen en geëvalueerd.

Door middel van een audit voor ISO-certificering kan er op basis van de evaluatie bijgestuurd worden en eventuele verbetermaatregelen kunnen genomen worden. Hoewel de ISO-audit een verplicht onderdeel is voor de ISO 9001 certificering kan het dus ontzettend veel opleveren voor het kwaliteitsmanagementsysteem waar een organisatie mee werkt.

Een externe auditor geeft geen advies, maar stelt objectief vast of jouw organisatie voldoet aan de eisen. Audits worden doorgaans periodiek herhaald, vaak op jaarlijkse basis.

Alle informatie omtrent managementsystemen, Lean management en het digitaliseren van workflows is eenvoudig terug te lezen in de begrippenlijst!

Waarom de software van LeanForms?

LeanForms voegt alle informatie en formulieren rondom bedrijfsprocessen samen in één systeem en zorgt ervoor dat formulieren eenvoudig gedigitaliseerd worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk drag en drop systeem, hoef je geen ICT’er te zijn om gebruik te kunnen maken van onze software.

Hierdoor ben je minder tijd en geld kwijt aan het up-to-date houden en digitaliseren van systemen.

Informatie is altijd up-to-date en direct beschikbaar voor alle betrokken medewerkers. Bovendien worden medewerkers automatisch op de hoogte gesteld wanneer er een actie vereist is.

Analyses en rapportages maken doe je heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke rapportagetool. De digitale formulieren van LeanForms brengen dus veel verschillende voordelen met zich mee.

30% time saving

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Relevante blog artikelen 

Ga naar de bovenkant