Kwaliteitsmanager

15 juli 2022

De kwaliteitsmanager (of quality control manager) houdt de organisatie ‘scherp’ en stelt de klant in de (bedrijfs)processen centraal. De kwaliteitsmanager is continu op zoek naar verbeteracties en is gericht op innovaties en het implementeren hiervan.

Een kwaliteitsmanager is in de eerste plaats een adviseur: hij onderzoekt, meet en analyseert de prestaties van verschillende processen in een organisatie om kwaliteit te garanderen en optimaliseren. Hij maakt kwaliteitssuggesties en ziet toe op de implementatie daarvan. Als manager stuurt hij meestal een of meerdere medewerkers aan die hem ondersteunen in het monitoren, toetsen en analyseren van processen. Dit kan zowel op de fabrieksvloer zijn in het geval van de kwaliteit van een product als op kantoor bij het verbeteren van de kwaliteit van een service.

Alle informatie omtrent managementsystemen, Lean management en het digitaliseren van workflows is eenvoudig terug te lezen in de begrippenlijst!

Waarom de software van LeanForms?

LeanForms voegt alle informatie en formulieren rondom bedrijfsprocessen samen in één systeem en zorgt ervoor dat formulieren eenvoudig gedigitaliseerd worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk drag en drop systeem, hoef je geen ICT’er te zijn om gebruik te kunnen maken van onze software.

Hierdoor ben je minder tijd en geld kwijt aan het up-to-date houden en digitaliseren van systemen.

Informatie is altijd up-to-date en direct beschikbaar voor alle betrokken medewerkers. Bovendien worden medewerkers automatisch op de hoogte gesteld wanneer er een actie vereist is.

Analyses en rapportages maken doe je heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke rapportagetool. De digitale formulieren van LeanForms brengen dus veel verschillende voordelen met zich mee.

30% time saving

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Relevante blog artikelen 

Ga naar de bovenkant