coolblue
HEMUBO
IGM
Winters Bouw & ontwikkeling
KROHNE
COOP

Hoe werkt het maken van digitale formulieren?

De software van LeanForms is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken, ook wanneer je geen ICT-achtergrond hebt. Jij bepaalt de inhoud van het digitale formulier! Je kunt vrijblijvend een demo aanvragen voor een eerste indruk.

Ga je starten met LeanForms, dan ontvang je van ons een korte training waarmee we je wegwijs maken in het de LeanForms software. In vijf simpele stappen leggen we je uit hoe je hier gebruik van kunt maken. Hierna kun je zelf direct aan de slag. Bepaal het doel van het formulier en de gewenste workflow. Bedenk welke acties uitgevoerd moeten worden om tot een ideale workflow te komen. Aan de hand van deze acties vul je het formulier stapsgewijs in. Zo creëer je overzicht in jouw bedrijfsproces, en kun je bestaande processen versnellen. Dit scheelt jou tijd, geld en het geeft je de ruimte om je bezig te houden met de dingen die jij echt belangrijk vindt! Dit zijn de 5 stappen van LeanForms:

1. Think

Wat moet er in het formulier komen? Wat is de gewenste route die gebruikers moeten afleggen tijdens het proces? Deze stappen vormen de basis voor jouw digitale formulier.

2. Build

Maak het digitale formulier, leg de route vast en ken rechten toe aan de juiste medewerkers. Hierdoor is relevante informatie altijd beschikbaar op verschillende niveaus.

3. Report

Stel de rapportsjablonen in of maak een eigen sjabloon om eenvoudig rapportages en analyses te maken.

4. Test

Voordat je het formulier activeert test je of alle stappen kloppen.

5. Let’s go!

Activeer het formulier en ervaar direct de voordelen van LeanForms!

Wat levert het gebruik van digitale formulieren jou op?

Het gebruik van digitale formulieren van Leanforms levert verschillende voordelen op.

Tijdswinst

Digitale formulieren van LeanForms leveren gebruikers ten minste 30% meer tijdsbesparing op, doordat alle informatie centraal in een systeem staat. Hierdoor heb je niet meer 20 verschillende formulieren nodig om dezelfde taak uit te kunnen voeren, maar slechts een slim digitaal formulier. De software is te gebruiken voor alle soorten registraties binnen jouw organisatie.

Automatisering van werk en bedrijfsprocessen

Door digitale formulieren te maken kun je registratieprocessen binnen jouw bedrijf digitaliseren. Met workflow management kun je al jouw bedrijfsprocessen digitaliseren.

Hogere kwaliteit van informatievoorziening

Doordat alle informatie centraal beschikbaar is in een systeem en altijd up-to-date is, maken medewerkers tot 50% minder administratieve fouten.

Verhoging productiviteitsniveau

De interne communicatie verbetert, doordat alle informatie centraal staat opgeslagen en processen hierdoor gestroomlijnd worden. Dit zorgt voor snellere doorlooptijden.

Eenvoudig rapportages maken

Door de geïntegreerde rapportagetool wordt het maken van rapportages zeer eenvoudig. Grafieken en draaitabellen maken gaat vrijwel automatisch en rapportages voortaan altijd gemaakt op basis van realtime informatie en cijfers.

Snelle implementatie

LeanForms is snel en eenvoudig te implementeren, ook zonder IT-kennis. LeanForms is zowel in de cloud als lokaal (on premise) te gebruiken. API-koppelingen met derde systemen (zoals ERP, Office 365) zijn ook mogelijk en bij aanvang ontvang je Quickstart handleidingen en gratis praktijkvoorbeelden.

Ondersteuning voor behalen ISO-certificering

Met LeanForms kan jouw organisatie makkelijker een ISO-certificering bemachtigen. Hiermee kun je aantonen dat jouw organisatie in staat is om producten, processen en diensten continu te evalueren en te verbeteren. Het bewijs en vastleggen van informatie en besluiten is steeds belangrijker geworden in de ISO-certificering. Juist hierin kan LeanForms helpen. Een ISO-certificering heeft een grote meerwaarde doordat dit steeds vaker verplicht wordt gesteld door opdrachtgevers en leveranciers.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Demo aanvragen

Waarom de digitale formulieren van LeanForms dé oplossing zijn voor jouw organisatie

Er zijn veel verschillende toepassingsmogelijkheden voor digitale formulieren. Een van de belangrijkste aspecten is dat bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden, waardoor werkprocessen efficiënter verlopen. Doordat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben met het maken en implementeren van digitale formulieren, weten we hoe we jouw organisatie kunnen helpen. Hierdoor hebben wij onze software optimaal kunnen ontwikkelen, waardoor deze naadloos aansluit op de wensen van onze klanten.

Dit zijn de voordelen op een rijtje
Onze klanten geven aan dat ze onderstaande features erg waarderen:

Onze digitale formulieren zijn zowel te gebruiken in de cloud als lokaal.

API koppelingen met derde systemen mogelijk.

Software is zowel via desktop als tablet en telefoon te gebruiken.

Plannings- en herinneringsmogelijkheden voor activiteiten en werkzaamheden.

Alle registraties binnen uw organisatie centraal op een plek.

Veel standaard templates beschikbaar.

Digitaal formulier kiezen of op maat maken voor jouw bedrijf

Er zijn heel veel verschillende soorten digitale formulieren. Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben we veel standaard templates voor je gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen, is degene te selecteren die voor jouw bedrijf relevant is. Bijvoorbeeld de template voor declaraties of voor verlofregistratie. Scheelt jou weer tijd, en jij kunt meteen aan de slag! Zelf een formulier maken kan natuurlijk ook. De digitale formulieren kunnen zo worden ingericht dat ze precies aansluiten op de gewenste workflow en de gestelde doelen.

Kosten digitale formulieren

De kosten van onze digitale formulieren verschillen, doordat er verschillende opties mogelijk zijn.

Voorbeeld formulier / 1e formulier

Gratis
 • Stuur een formulier op, en wij digitaliseren deze
 • 1 voorbeeld formulier
 • Onbeperkt aantal registraties
 • Onbeperkt aantal overzichten/rapporten
 • Onbeperkt aantal dashboards

Basis Cloud – Licentieprijs per maand

110
per maand (facturatie per jaar)
 • Inclusief 4 gebruikers en 1 beheerder
 • €5 per extra gebruiker / per maand
 • €50 per extra beheerder / per maand
 • Inclusief gebruik van elke functionaliteit
 • Onbeperkt aantal soorten formulieren
 • Onbeperkt aantal registraties
 • Onbeperkt aantal overzichten/rapporten
 • Onbeperkt aantal dashboards

Enterprise

Op aanvraag
 • Vanaf 50 gebruikers
 • Inclusief gebruik van elke functionaliteit
 • Onbeperkt aantal soorten formulieren
 • Onbeperkt aantal registraties
 • Onbeperkt aantal overzichten/rapporten
 • Onbeperkt aantal dashboards

Bij LeanForms hanteren we het startcontract als basis voor verlenging van de licentieprijzen. Dus geen prijsverhogingen of jaarlijkse prijsindexaties. We rekenen alleen af op basis van het aantal gebruikers tegen de oorspronkelijke licentieprijzen. Zo bouwen we gezamenlijk verder aan jouw en onze toekomst. Wil je ondersteuning bij het maken of aanpassen van een formulier? Of wil je een LeanForms-training inplannen voor nieuwe medewerkers? Daar helpen we je graag bij! We bespreken de wensen, complexiteit en het aantal geschatte uren en je ontvangt een kostenoverzicht. Zo weet je vooraf wat je kunt verwachten. Het is ook mogelijk om het totaalbeheer over te laten aan LeanForms. De prijs hiervan is afhankelijk van jullie wensen. Benieuwd hoe het kostenplaatje er voor jouw bedrijf uitziet? Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt dan binnen drie dagen een offerte op maat.

Wat kan onze digitale software voor jou betekenen?

Voor iedere sector zijn er digitale formulieren om het werkproces te vereenvoudigen. Voor iedere sector en ieder bedrijf hebben we een passende oplossing. Bekijk het overzicht hieronder voor een overzicht van verschillende soorten formulieren.

Verschillende soorten digitale formulieren

Audits

Change- en projectmanagement

Dagstart

Declaraties

Incidentmeldingen

Inspecties

Klachtenregistratie

Leveranciersbeoordelingen

Registreren van verbetervoorstellen

Servicemeldingen

Taak-risico-analyses