coolblue
HEMUBO
IGM
Winters Bouw & ontwikkeling
KROHNE
COOP

Hoe werkt dat, digitale formulieren maken?

De software van LeanForms is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken, ook wanneer je geen ICT-achtergrond hebt. Jij bepaalt de inhoud van het digitale formulier! Beginnen met formulieren maken? Je kunt vrijblijvend een demo aanvragen voor een eerste indruk.

Ga je starten met LeanForms, dan ontvang je van ons een korte training waarmee we je wegwijs maken in het de LeanForms software. In vijf simpele stappen leggen we je uit hoe je hier gebruik van kunt maken. Hierna kun je zelf direct aan de slag. Bepaal het doel van het formulier en de gewenste workflow. Bedenk welke acties uitgevoerd moeten worden om tot een ideale workflow te komen. Aan de hand van deze acties vul je het formulier stapsgewijs in. Zo creëer je overzicht in jouw bedrijfsproces, en kun je bestaande processen versnellen. Dit scheelt jou tijd, geld en het geeft je de ruimte om je bezig te houden met de dingen die jij echt belangrijk vindt! Dit zijn de 5 stappen van LeanForms:

1. Think

Wat moet er in het formulier komen? Wat is de gewenste route die gebruikers moeten afleggen tijdens het proces? Deze stappen vormen de basis voor jouw digitale formulier.

2. Build

Maak het digitale formulier, leg de route vast en ken rechten toe aan de juiste medewerkers. Hierdoor is relevante informatie altijd beschikbaar op verschillende niveaus.

3. Report

Stel de rapportsjablonen in of maak een eigen sjabloon om eenvoudig rapportages en analyses te maken.

4. Test

Voordat je het formulier activeert test je of alle stappen kloppen.

5. Let’s go!

Activeer het formulier en ervaar direct de voordelen van LeanForms!

Formulieren maken, wat levert het je op?

Formulieren maken? Het gebruik van digitale formulieren van Leanforms levert verschillende voordelen op.

Tijdswinst

Digitale formulieren van LeanForms leveren gebruikers ten minste 30% meer tijdsbesparing op, doordat alle informatie centraal in een systeem staat. Hierdoor heb je niet meer 20 verschillende formulieren nodig om dezelfde taak uit te kunnen voeren, maar slechts één slim digitaal formulier. De software is te gebruiken voor alle soorten registraties binnen jouw organisatie.

Automatisering van werk en bedrijfsprocessen

Door digitale formulieren te maken kun je registratieprocessen binnen jouw bedrijf digitaliseren. Met workflow management kun je al jouw bedrijfsprocessen digitaliseren.

Hogere kwaliteit van informatievoorziening

Doordat alle informatie centraal beschikbaar is in een systeem en altijd up-to-date is, maken medewerkers tot 50% minder administratieve fouten.

Verhoging productiviteitsniveau

De interne communicatie verbetert, doordat alle informatie centraal staat opgeslagen en processen hierdoor gestroomlijnd worden. Dit zorgt voor snellere doorlooptijden.

Eenvoudig rapportages maken

Door de geïntegreerde rapportagetool wordt het maken van rapportages zeer eenvoudig. Grafieken en draaitabellen maken gaat vrijwel automatisch en rapportages voortaan altijd gemaakt op basis van realtime informatie en cijfers.

Snelle implementatie

LeanForms is snel en eenvoudig te implementeren, ook zonder IT-kennis. LeanForms is zowel in de cloud als lokaal (on premise) te gebruiken. API-koppelingen met derde systemen (zoals ERP, Office 365) zijn ook mogelijk en bij aanvang ontvang je Quickstart handleidingen en gratis praktijkvoorbeelden.

Ondersteuning voor behalen ISO-certificering

Met LeanForms kan jouw organisatie makkelijker een ISO-certificering bemachtigen. Hiermee kun je aantonen dat jouw organisatie in staat is om producten, processen en diensten continu te evalueren en te verbeteren. Het bewijs en vastleggen van informatie en besluiten is steeds belangrijker geworden in de ISO-certificering. Juist hierin kan LeanForms helpen. Een ISO-certificering heeft een grote meerwaarde doordat dit steeds vaker verplicht wordt gesteld door opdrachtgevers en leveranciers.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.

Waarom de digitale formulieren van LeanForms dé oplossing zijn voor jouw organisatie

Er zijn veel verschillende toepassingsmogelijkheden voor digitale formulieren. Een van de belangrijkste aspecten is dat bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden, waardoor werkprocessen efficiënter verlopen. Doordat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben met het maken en implementeren van digitale formulieren, weten we hoe we jouw organisatie kunnen helpen. Hierdoor hebben wij onze software optimaal kunnen ontwikkelen, waardoor deze naadloos aansluit op de wensen van onze klanten. Begin vandaag nog met formulieren maken!

Dit zijn de voordelen op een rijtje
Onze klanten geven aan dat ze onderstaande features erg waarderen:

Onze digitale formulieren zijn zowel te gebruiken in de cloud als lokaal.

API koppelingen met derde systemen mogelijk.

Software is zowel via desktop als tablet en telefoon te gebruiken.

Plannings- en herinneringsmogelijkheden voor activiteiten en werkzaamheden.

Alle registraties binnen uw organisatie centraal op een plek.

Veel standaard templates beschikbaar.

Informatiemanagement

Informatiemanagement is een belangrijk onderdeel van elke organisatie. Met digitale formulieren kun je je informatiemanagement verbeteren door de verzameling en verwerking van informatie te automatiseren. Dit leidt tot snellere en nauwkeurigere data-invoer, wat betekent dat je beter onderbouwde beslissingen kunt nemen en analyseren. Bovendien maakt Leanforms informatiemanagement eenvoudiger en toegankelijker, omdat alle informatie op één centraal punt is opgeslagen en eenvoudig te raadplegen is. Met LeanForms kun je dus je informatiemanagement drastisch verbeteren en tijd besparen, waardoor je jouw klanten nog beter kunt bedienen.

Kosten digitale formulieren

De kosten van onze digitale formulieren verschillen, doordat er verschillende opties mogelijk zijn.

Voorbeeld formulier / 1e formulier

Gratis
 • Stuur een formulier op, en wij digitaliseren deze
 • 1 voorbeeld formulier
 • Onbeperkt aantal registraties
 • Onbeperkt aantal overzichten/rapporten
 • Onbeperkt aantal dashboards

Basis Cloud – Licentieprijs per maand

110
per maand (facturatie per jaar)
 • Inclusief 4 gebruikers en 1 beheerder
 • €5 per extra gebruiker / per maand
 • €50 per extra beheerder / per maand
 • Inclusief gebruik van elke functionaliteit
 • Onbeperkt aantal soorten formulieren
 • Onbeperkt aantal registraties
 • Onbeperkt aantal overzichten/rapporten
 • Onbeperkt aantal dashboards

Enterprise

Op aanvraag
 • Vanaf 50 gebruikers
 • Inclusief gebruik van elke functionaliteit
 • Onbeperkt aantal soorten formulieren
 • Onbeperkt aantal registraties
 • Onbeperkt aantal overzichten/rapporten
 • Onbeperkt aantal dashboards

Bij LeanForms hanteren we het startcontract als basis voor verlenging van de licentieprijzen. Dus geen prijsverhogingen of jaarlijkse prijsindexaties. We rekenen alleen af op basis van het aantal gebruikers tegen de oorspronkelijke licentieprijzen. Zo bouwen we gezamenlijk verder aan jouw en onze toekomst. Wil je ondersteuning bij het maken of aanpassen van een formulier? Of wil je een LeanForms-training inplannen voor nieuwe medewerkers? Daar helpen we je graag bij! We bespreken de wensen, complexiteit en het aantal geschatte uren en je ontvangt een kostenoverzicht. Zo weet je vooraf wat je kunt verwachten. Het is ook mogelijk om het totaalbeheer over te laten aan LeanForms. De prijs hiervan is afhankelijk van jullie wensen. Benieuwd hoe het kostenplaatje er voor jouw bedrijf uitziet? Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt dan binnen drie dagen een offerte op maat.

Wat kan onze digitale software voor jou betekenen?

Voor iedere sector zijn er digitale formulieren om het werkproces te vereenvoudigen en voor ieder bedrijf hebben we een passende oplossing.

Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben we veel standaard templates van digitale formulieren voor je gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen, is het formulier te selecteren die voor jouw bedrijf relevant is. Dat scheelt jou weer tijd en je kunt meteen aan de slag met formulieren maken! Zelf formulieren maken kan natuurlijk ook. De digitale formulieren kunnen zo worden ingericht dat ze precies aansluiten op de gewenste workflow en de gestelde doelen.

Bekijk het overzicht hieronder voor een overzicht van verschillende soorten formulieren.

Audits

Change- en projectmanagement

Dagstart

Declaraties

Incidentmeldingen

Inspecties

Klachtenregistratie

Leveranciersbeoordelingen

Registreren van verbetervoorstellen

Servicemeldingen

Taak-risico-analyses

Verlofregistratie

Werkplekinspecties

Werkvergunningen

En nog veel meer…

Wat onze klanten vinden

coop-logo

Door middel van LeanForms hebben wij al deze losse formulieren, lijsten en handleidingen kunnen digitaliseren in de App van LeanForms. Sinds wij over zijn op LeanForms zijn onze werkprocessen veel efficiënter ingericht. Het scheelt ons praktisch gewoon tijd met onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is werken met LeanForms ontzettend gebruiksvriendelijk en de support is ook altijd top!

Maik Alferink

Boermarke

Dankzij LeanForms wordt er nu kritisch naar elk proces gekeken om te kijken of dit in LeanForms kan worden vastgelegd. Hierdoor wordt voornamelijk de route van een proces bekeken, zodat dit in de toekomst zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Dankzij LeanForms lopen er op dit moment veel processen volgens route en met goedkeuring van alle personen die goedkeuring moeten geven.

Niels Reinaardus

Door een wildgroei aan interne papieren formulieren werd het steeds moeilijker en tijdrovender deze te verwerken. Inmiddels hebben we LeanForms geïntegreerd in diverse processen.
Digitale formulieren worden ondermeer ingezet voor productieregistraties. Daarnaast kunnen we de productie output per dag registeren en zo zien of is voldaan aan de targets die gesteld zijn.

Benny Rademakers

Veelgestelde vragen

Digitalisering roept ook vragen op. Hierbij alvast onze antwoorden.

Ja, LeanForms kan op verschillende manieren informatie uitwisselen met andere systemen.

Binnen 3 dagdelen leren onze trainers jullie alle ins en outs van LeanForms, daarnaast beschikken wij over een klantenportal waar alles nog een keer staat uitgelegd.

LeanForms biedt uitgebreide mogelijkheden om rapportages van de ingevulde formulieren te maken. Deze kunnen (met sjablonen) geëxporteerd worden naar Excel. Je kan ook dashboards met realtime grafieken maken.
Nee, er zijn geen aanvullende modules. Je krijgt altijd de beschikking over alle features van LeanForms.

Benieuwd hoeveel tijd jij kunt besparen?

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf de voordelen van LeanForms. Klik op de button voor een gratis demo.